Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Het stokje is doorgegeven: de volgende generatie DACHSER managers onder leiding van CEO Burkhard Eling heeft op 1 januari van dit jaar officieel het roer overgenomen. In de nieuwste uitgave van het DACHSER magazine staan we stil bij deze overname aan de top.

DACHSER magazine 01/21.

De coverstory ‘’Balans tussen stabiliteit en verandering’’ beschrijft hoe de overgang in de praktijk heeft plaatsgevonden en hoe het succesverhaal nu onder een nieuw board wordt voortgezet. Verder vindt u in deze editie diverse succesverhalen van klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen hoe de DACHSER vestiging in Neuss bij Düsseldorf een van zijn warehouses heeft omgebouwd om nog meer efficiëntie te bereiken voor drie grote Food Logistics klanten.

We maken ook een uitstapje naar Oostenrijk, waar onze collega's van Air & Sea Logistics er al tien jaar voor zorgen dat de producten van een van de grootste houtverwerkers over de hele wereld worden vervoerd - per spoor, per schip en door de lucht. DACHSER organiseert ook het transport van complete productiefaciliteiten of, zoals vorig jaar het geval was, van dringend noodzakelijke medische apparatuur. Bijvoorbeeld beschermingsmiddelen: in 2020 hielp DACHSER een jong bedrijf in de regio Asturias in het noordwesten van Spanje met de levering van meer dan 100 miljoen mondkapjes en andere medische producten in heel Spanje en andere Europese landen. Lees het artikel om te weten te komen wat deze samenwerking zo succesvol maakte, vooral tijdens een pandemie.

Download hier het DACHSER magazine

Wij wensen u veel leesplezier en een goede start van de lente.  

DACHSER magazine 01/21 PDF (8,57 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op