Carrière Mediaroom

DACHSER Nederland

Welkom op de nationale website van DACHSER Nederland

Track & Trace
Vind alle eLogistics toepassingen hier

DACHSER Nieuws

2
Nieuws 24.11.2020
Voor een duurzame samenleving: steeds meer NGO's ondernemen wereldwijd actie

Wereldwijd spelen niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), met een groot internationaal netwerk, een steeds belangrijkere rol. DACHSERs samenwerking met kinderhulporganisatie Terre des Hommes laat zien hoe een bedrijf een NGO op lange termijn kan ondersteunen.

Nieuws 19.11.2020
“Als het gaat om Brexit steken veel bedrijven hun kop in het zand”

De Brexit is voltooid en de overgangsfase is over een paar weken ten einde. Welke afspraken de EU en Groot-Brittannië op korte termijn ook maken, per 1 januari 2021 wordt goederenverkeer van en naar Groot-Brittannië een uitdaging. Steffen Wiese, Head of Sales, European Logistics, North Central Europe at DACHSER, legt uit waar bedrijven dringend rekening mee moeten houden en sommige lopen zelfs het risico te laat te zijn met de voorbereidingen.

Marktinformatie 18.11.2020
Update omtrent activiteiten DACHSER Air & Sea Logistics

Via deze update willen wij u informeren betreft huidige DACHSER Air & Sea Logistics activiteiten in de regio's APAC, EMEA en Americas. In het bijgevoegde document (zie download) staat vermeld of een DACHSER vestigingen in een land operationeel volledig actief is, beperkt of helemaal niet operationeel is. Aangezien de situatie in de landen snel kan veranderen, wordt het bijgevoegde document regelmatig bijgewerkt en op onze website gepubliceerd.

Nieuws 12.11.2020
Datagedreven werken is corebusiness

Datagedreven opereren staat momenteel volop in de belangstelling. Aat van der Meer, Managing Director DACHSER Benelux, aan het woord over de optimalisatie en digitalisatie van logistieke processen bij DACHSER. 

Nieuws 11.11.2020
Stil op de weg

De komende drie jaar zal ABT e-Line ongeveer 20.000 Volkswagen Caddy- en Transporter- modellen ombouwen tot elektrische aangedreven  voertuigen. Het doel hiervan is het reduceren van uitstoot en het bijdragen aan stillere wegen. DACHSER zal de inkoop, de opslag en de productie van de benodigde elektrische onderdelen verzorgen.

Persberichten 09.11.2020
DACHSER en Fraunhofer IML zetten onderzoekssamenwerking voort

Het Fraunhofer Instituut voor ‘Material Flow & Logistics (IML)’ en DACHSER verlengen hun samenwerking met nog eens drie jaar. Het partnerschap in het DACHSER Enterprise Lab blijft zich richten op de onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten ter implementatie voor het DACHSER netwerk. Het gaat hierbij om digitale technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), Real-Time Locating System (RTLS), 5G, Internet der dingen (IoT), zelfrijdende voertuigen en adaptieve warehousesystemen.

Nieuws 05.11.2020
Pallets in balans

Ze zijn een belangrijke speler in de goederenstroom door Europa: europallets. Het balanceren van de vraag naar en de beschikbaarheid van pallets in heel Europa wordt een steeds complexere uitdaging. Jens Müller, Head of Network Management Organization bij DACHSER, legt uit hoe DACHSER hiermee omgaat.

Nieuws 02.11.2020
Spitser in de logistiek

Spitsers zijn bij DACHSER onmisbaar: zij werken op flexibele tijden tijdens de piekuren in de overslagloods. Pascal Schroeder werkt al 5 jaar als spitser bij de DACHSER vestiging in Waddinxveen en vertelt over zijn ervaringen.

Nieuws 22.10.2020
Manager aan het woord: Raymond Boumans

Raymond Boumans, Branch Manager van DACHSER Air & Sea Logistics (ASL) Maastricht, vertelt vanuit zijn kantoor met uitzicht op Maastricht Airport over zijn professionele achtergrond, ervaringen bij DACHSER en zijn visie op luchtvrachtlogistiek.

Nieuws 20.10.2020
Een passie voor logistiek

Donna Walters werkt al 30 jaar voor DACHSER USA in New York. Voor deze Key Account Specialist staan mensen altijd centraal in de logistiek.

DACHSER Contract Logistics

Lokaal, regionaal, wereldwijd: opslagruimte gezocht?

DACHSER Contract Logistics heeft vrije opslagruimte! Als uw logistiek partner controleren wij alle goederenbewegingen en optimaliseren wij het totale logistieke proces van uw bedrijf in onze warehouses. Alle warehouse- en procesontwerpen worden op uw wensen en behoeften afgestemd en ontwikkeld door onze eigen DACHSER IT-afdeling.

Kom meer te weten

De feiten (2019)

187855000
Jaaromzet
6
Locaties
1608800
Zendingen
Meer