Carrière Mediaroom

DACHSER Nederland

Welkom op de nationale website van DACHSER Nederland

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nieuws

Nieuws 20.10.2020
Een passie voor logistiek

Donna Walters werkt al 30 jaar voor DACHSER USA in New York. Voor deze Key Account Specialist staan mensen altijd centraal in de logistiek.

Marktinformatie 20.10.2020
Update van onze Brexit Checklist

De terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de EU werd op 31 januari 2020 voltooid. Momenteel bevinden we ons in een overgangsfase die eindigt op 31 december 2020. Een verlenging van deze overgangsfase had afgesproken moeten worden tot 1 juli 2020 en is dus niet meer mogelijk. Ten gevolge hiervan zal het Verenigd Koninkrijk vanaf 1 januari 2021 geen deel meer uitmaken van de interne markt en de douane-unie. Als er in de resterende tijd van de overgangsfase geen overeenstemming wordt bereikt tussen het VK en de EU, valt de handel voortaan onder de regels van de Wereldhandelsorganisatie.

Bij DACHSER hebben we geen invloed op de politieke situatie in het VK, maar we kunnen u op de best mogelijke manier voorbereiden op gereguleerde douaneprocedures. Daarom hebben we onze Brexit Checklist aangepast en geactualiseerd naar de huidige omstandigheden. U kunt deze hier gratis downloaden.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw verantwoordelijke contactpersoon bij uw DACHSER branch.

2
Nieuws 19.10.2020
De ideale pasvorm

In het voorjaar bundelde DACHSER zijn krachten met een ervaren werkkledingfabrikant om een nieuwe collectie voor logistieke medewerkers en chauffeurs te lanceren. De nieuwe kledinglijn combineert functionaliteit, comfort en veiligheid met de typische DACHSER-stijl.

Nieuws 15.10.2020
Uitbreiding DACHSER Contract Logistics in Waddinxveen

Binnenkort wordt het nieuwe warehouse voor Contract Logistics in Waddinxveen geopend. René van Zandbergen, Regional Contract Logistics Manager Benelux, aan het woord over zijn passie voor DACHSER Contract Logistics en de ontwikkelingen rondom het nieuwe warehouse.

Persberichten 12.10.2020
DACHSER lanceert emissievrije leveringen in Freiburg

Fuso eCanters, StreetScooters en wisselbak-fietsen – met deze volledig elektrische vervoersoplossingen levert DACHSER vanaf heden al zijn zendingen in het centrum van Freiburg emissievrij. Hiermee wordt de CO2- uitstoot per transport met gemiddeld 26 procent gereduceerd, de uitstoot van fijnstof met ongeveer 47 procent en de uitstoot van stikstofoxide met ongeveer 41 procent verminderd.

Nieuws 08.10.2020
DACHSER ontvangt de prijs "AGCO Above and Beyond Champion"

AGCO bekroont zijn logistieke partner DACHSER voor topprestaties op het gebied van innovatie, service, wereldwijde groei en kostenefficiëntie.

2
Persberichten 06.10.2020
DACHSER blijft investeren in opleiden

In dit opleidingsjaar begonnen 600 stagiairs en 25 studenten in Duitsland hun stage of opleiding bij DACHSER. De logistieke dienstverlener geeft daarmee een bewust signaal af in onzekere tijden: investeren in mensen, die naast het geïntegreerde netwerk van DACHSER, ook de wereldwijde supply chain draaiende houden.

Nieuws 06.10.2020
De koning op bezoek op je eerste werkdag

Het was een grote verrassing voor de medewerkers van DACHSER Waddinxveen toen op 1 juli koning Willem-Alexander op bezoek kwam. Maar misschien nog wel het meest voor Laurens van der Flier, die op zijn eerste werkdag bij DACHSER onverwachts in gesprek mocht met de koning.

Laurens van der Flier (20 jaar) heeft voor zijn opleiding ICT Beheerder (niveau 4) stage gelopen bij DACHSER. “Mijn opleiding ICT Beheerder deed ik via MBO Rijnland Gouda, hier ben ik in 2016 begonnen met Medewerker Beheer ICT (Niveau 3). Hierna ben ik  doorgestroomd naar de opleiding ICT Beheerder (niveau 4) in BBL-vorm, dit houdt in dat je 4 dagen werkt/stage loopt (32 uur) en 1 dag in de week naar school gaat. Via een oude bekende ben ik bij DACHSER Waddinxveen terechtgekomen, hier heb ik 2 jaar mijn BBL-studie gevolgd.” Met succes: recent is Laurens geslaagd en met zijn diploma in de pocket is hij bij DACHSER als IT medewerker aan de slag gegaan.

Nieuws 28.09.2020
Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Samen komen we de crisis door – Hoe DACHSER nog nauwere banden smeedt met zijn klanten en partners.

Nieuws 07.09.2020
"Iedere crisis biedt ook mogelijkheden"

De coronaviruspandemie heeft de luchtvrachtindustrie hard getroffen, mogelijkerwijs voor altijd veranderd. In dit interview bespreekt Timo Stroh, Head of Global Air Freight bij DACHSER Air & Sea Logistics, de huidige situatie in de luchtvrachtmarkt, flexibele oplossingen in de crisis en een voorzichtig optimistische visie.

DACHSER Contract Logistics

Lokaal, regionaal, wereldwijd: opslagruimte gezocht?

DACHSER Contract Logistics heeft vrije opslagruimte! Als uw logistiek partner controleren wij alle goederenbewegingen en optimaliseren wij het totale logistieke proces van uw bedrijf in onze warehouses. Alle warehouse- en procesontwerpen worden op uw wensen en behoeften afgestemd en ontwikkeld door onze eigen DACHSER IT-afdeling.

Kom meer te weten

De feiten (2019)

187855000
Jaaromzet
6
Locaties
1608800
Zendingen
Meer