Mediaroom

DACHSER Nederland

Welkom op de nationale website van DACHSER Nederland

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nieuws

2
Persberichten 30.03.2020
Dachser kondigt Raad van Bestuur voor de toekomst aan

Kempten, 27 maart 2020 – Na 31 jaar nauwe samenwerking in operationele managementfuncties bij Dachser, zullen CEO Bernhard Simon en zijn plaatsvervanger Michael Schilling, COO Road Logistics, in 2021 toetreden tot de Supervisory Board van de logistiek dienstverlener, met Bernhard Simon als voorzitter. Burkhard Eling, die in 2013 toetrad tot de Dachser Executive Board als CFO, wordt per 1 januari 2021 de nieuwe CEO van het familiebedrijf.

3
Nieuws 11.03.2020
DACHSER Benelux in de spotlight

Benelux is een belangrijke regio voor wereldwijde logistiek. Een dicht transportnetwerk met verbindingen naar de rest van de wereld biedt de ideale basis voor geïntegreerde supply chains.

Nieuws 11.03.2020
Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Champagne – er is vrijwel geen ander drankje ter wereld dat zoveel charme, luxe en levensvreugde uitstraalt. En het is niet alleen de productie van deze topdruppel die om grote zorg vraagt; het transport van de wijngaard naar de plank of naar een exclusief evenement vereist logistiek van topkwaliteit.

Persberichten 02.03.2020
DACHSER Air & Sea Logistics Nederland breidt uit

DACHSER Air & Sea Logistics bereidt zich voor op verdere groei. Het kantoor op Schiphol Airport heeft een verbouwing ondergaan en is uitgebreid naar 300 , terwijl de vestiging op Maastricht Airport naar een nieuw pand is verhuisd.

Nieuws 11.02.2020
Nieuwe Managing Director bij DACHSER Ierland

John van den Berg heeft sinds begin dit jaar de functie van Managing Director van DACHSER Ierland overgenomen. Hij volgt Albert Johnston op, die met pensioen gaat.

2
Nieuws 10.02.2020
Logistiek maatwerk voor directe levering

Schroeven, gereedschap, montage- en bevestigingsmateriaal, het is van belang dat deze producten op tijd geleverd worden. Samen met DACHSER, heeft Adolf Würth GmbH & Co. KG een uitgebreid concept voor directe levering ontwikkeld. Door middel van dit concept is het mogelijk kosten te besparen in het logistieke proces en optimaal gebruik te maken van de opslagcapaciteit.

Nieuws 06.02.2020
DACHSER streeft naar duurzaamheid

Als familiebedrijf streeft DACHSER naar een langdurig, duurzaam ondernemingsbeleid. Niet alleen op het gebied van milieu, maar ook economisch en sociaal. Aan het begin van het nieuwe jaar blikken we terug op de duurzame ontwikkelingen van het afgelopen jaar in de Benelux.

Nieuws 04.02.2020
Machine Learning en Deep Learning – Een blik op toekomstige technologieën

Wat houden machine learning en deep learning precies in? En welke voordelen bieden deze toekomstige technologieën specifiek voor logistiek?

Marktinformatie 30.01.2020
Brexit: vanaf 31 januari 2020 met een overgangsperiode

Groot-Brittannië zal de Europese Unie verlaten op 31 januari 2020. Volgens de huidige omstandigheden zal er tot het einde van dit jaar niets veranderen in het goederenverkeer tussen de landen van de Europese Unie en Groot-Brittannië.

Daarna moet een vrijhandelsovereenkomst tussen de EU-landen en Groot-Brittannië van kracht worden. Het is echter nog steeds onduidelijk of een dergelijke vrijhandelsovereenkomst tegen het einde van het jaar kan worden gesloten en goedgekeurd.

De Brexit-checklist biedt daarom nog steeds een overzicht van de noodzakelijke voorbereidende maatregelen. Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw verantwoordelijke contactpersoon bij de betreffende DACHSER-vestiging.

Persberichten 28.01.2020
DACHSER breidt zijn logistiek centrum in Hof uit

DACHSER bouwt een nieuw warehouse in de regio Opper-Franken, Duitsland, en breidt hiermee zijn contractlogistiek activiteiten uit. De nieuwe loods zal ruimte bieden voor ongeveer 39.000 pallets en beschikken over 47 laad- en losdocks. Naar verwachting is het nieuwe warehouse in het najaar van 2020 operationeel.

Het laatste nieuws over het Coronavirus

Al het nieuws en alle updates over het Coronavirus

Gebruik onze link om alles te weten te komen over de maatregelen binnen de DACHSER-organisatie. Ook houden we u op de hoogte van de mogelijke effecten op operationele activiteiten.

Kom meer te weten

De feiten (2018)

176400000
Jaaromzet
6
Locaties
1630000
Zendingen
Meer