Carrière Mediaroom

DACHSER Nederland

Welkom op de nationale website van DACHSER Nederland

Track & Trace
Vind alle eLogistics toepassingen hier

DACHSER Nieuws

Nieuws 23.02.2021
Doorgroeien in een familiebedrijf

Patrik Steinbach heeft altijd al een passie gehad voor logistiek. Opgeleid als logistiek loods specialist deed hij ervaring op in de sector. Toen de DACHSER-vestiging in Grevenmacher zijn deuren opende, maakte Patrik de overstap naar het familiebedrijf en tien jaar later werkt hij hier nog steeds met veel plezier.

Nieuws 22.02.2021
"Het klikte meteen"

Burkhard Eling is sinds januari 2021 de nieuwe CEO van DACHSER. Daarvoor was hij meer dan zeven jaar verantwoordelijk voor de financiële afdeling van het familiebedrijf. Eling is een manager die strategisch en ver voorbij de financiële kerncijfers denkt, zoals onder meer blijkt uit zijn verantwoordelijkheid voor het wereldwijde innovatieprogramma Idea2net. In dit interview vertelt de 49-jarige hoe hij DACHSER ziet, hoe hij zijn recente overstap naar de top van het bedrijf ervaart en wat hem kenmerkt als persoon en als leider.

Persberichten 17.02.2021
DACHSER Air & Sea Logistics reorganiseert regionaal management

DACHSER Air & Sea Logistics (ASL) heeft het management van zijn businessunits in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Amerika gereorganiseerd.

Nieuws 10.02.2021
DACHSER versterkt luchtvrachtnetwerk met nog meer eigen capaciteit

DACHSER Air & Sea Logistics blijft de capaciteitsuitbreiding in het luchtvrachtnetwerk ook in 2021 voortzetten. Vanaf medio januari maken de routes Hongkong – Frankfurt en Frankfurt – Chicago (en omgekeerd) onderdeel uit van het luchtnetwerk.

Persberichten 08.02.2021
DACHSER Luxemburg viert 10-jarig jubileum

De DACHSER vestiging in Grevenmacher, Luxemburg, viert zijn tienjarig bestaan. De logistiek dienstverlener opende zijn vestiging in Luxemburg op 7 februari 2011.

2
Nieuws 04.02.2021
Netwerkflexibiliteit

Hoe nauwer de knooppunten van een logistiek netwerk met elkaar verbonden zijn, hoe robuuster het netwerk en hoe groter zijn flexibiliteit, zelfs in tijden van crisis. Sommige logistieke knooppunten maken het DACHSER netwerk nog sterker, wij noemen deze Eurohubs.

Nieuws 03.02.2021
DACHSER Mexico levert per helikopter aan autofabrikant

Speciale zendingen vragen om speciale oplossingen: voor een autoleverancier uit Celaya, Mexico, organiseerde DACHSER een helikoptertransport naar de zo’n 300 kilometer verderop gelegen hoofdstad. Met een productiestilstand op de loer, bespaarde de ongebruikelijke logistieke oplossing tijd en vooral kosten.  

2
Nieuws 28.01.2021
Alles in eigen hand

Met een nieuwe handheld en een zelf ontwikkelde applicatie biedt DACHSER zijn chauffeurs een nieuw en uitgebreid systeem dat hen door alle logistieke processen in het short-distance transport begeleidt.

Nieuws 27.01.2021
Van Göteborg naar Waddinxveen

Zeven jaar geleden kwam ze in aanraking met DACHSER via een intern uitwisselingsprogramma. Nu steekt Olivia Jarl opnieuw de grens over. In november 2020 waagde ze de sprong en verhuisde ze naar Nederland waar ze de volgende stappen zet in haar DACHSER-reis.

Nieuws 26.01.2021
Meebewegen met de logistiek

Tijdens zijn afstudeerstage kwam Christian Broersma voor het eerst in aanraking met DACHSER Nederland. Inmiddels werkt hij voor DACHSER in Luxemburg en is hij zelf een internationale medewerker bij een internationaal familiebedrijf.

Brexit: waar nog over nagedacht moet worden

Ons Brexit-projectteam heeft de basis gelegd voor een goed functionerend en solide logistiek netwerk van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Veel bedrijven zijn afhankelijk van het snelle transport van hun producten en moeten daarom nu hun Brexit huiswerk doen: Klik op de onderstaande link voor alle relevante informatie.

Kom meer te weten

De feiten (2019)

187855000
Jaaromzet
6
Locaties
1608800
Zendingen
Meer