Carrière Mediaroom

DACHSER European Logistics

Naadloos en strekkend tot de meest afgelegen gebieden: het Europese DACHSER-netwerk is uniek. Ontdek de voordelen van DACHSER European Logistics.

De LCL consol service van DACHSER

DACHSER Air & Sea Logistics biedt logistieke oplossingen voor wereldwijde geconsolideerde vrachtdiensten (LCL). Profiteer onder andere van wekelijkse vertrekken, snelle doorlooptijden en ons krachtige IT-netwerk.

Werken bij DACHSER?

Houd de wereld en jouw toekomst in beweging. Bekijk direct welke kansen op jou liggen te wachten.

Digitalisering & Innovatie

Wat maakt DACHSER tot een intelligente logistieke dienstverlener? Klik op onderstaande knop en ontdek wat er speelt op het gebied van digitalisering en innovatie.

Track & Trace
Directe informatie voor uw zending

Mediaroom

22.02.2024
De eerste klanten gebruiken het DACHSER Platform voor hun dagelijkse werkzaamheden

De eerste klanten werken sinds eind augustus met het DACHSER Platform. Na een aantal intensieve testfasen stromen er nu echte klantgegevens door het systeem. Op deze manier leren we dagelijks welke functies van het platform goed werken en waar er behoefte is aan individuele aanpassingen. De feedback helpt om het platform stap voor stap te verbeteren.

20.02.2024
DACHSER onderscheiden voor succesvolle app-community

DACHSER is onderscheiden met de "Citizen Development Empowerment Award". Met deze prijs eert smapOne AG het succes van de logistieke dienstverlener bij het opbouwen van een wereldwijde community van medewerkers die zonder programmeerkennis hun eigen applicaties bouwen en zo de digitalisering binnen het bedrijf stimuleren.

13.02.2024
DACHSER breidt zijn dienstenaanbod voor B2C-leveringen uit

Consumenten verwachten veel van hun winkelervaring: ze willen kunnen winkelen waar en wanneer ze maar willen en hun bestelling ontvangen waar en wanneer het hen uitkomt. In een zeer concurrerende markt zijn de best verkopende winkeliers degenen die hun goederen via alle verschillende verkoopkanalen kunnen leveren, of het nu gaat om fysieke winkels, online winkels of m-commerce. Deze geavanceerde verkoopstrategieën via verschillende kanalen zijn afhankelijk van goed presterende supply chains met de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende eisen. Logistieke dienstverlener DACHSER heeft nu in heel Europa een nieuw product gelanceerd, ‘targo on-site fix’, dat de omnichannel strategie van zijn klanten ondersteunt en volledige flexibiliteit biedt bij het plannen van leveringsdata.

08.02.2024
Eerste trucks in DACHSER-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in DACHSER-kleuren aangeschaft. Het is de eerste zichtbare verandering voor de buitenwereld, sinds de overname van Müller Fresh food Logistics door logistieke dienstverlener DACHSER. Deze visuele verandering markeert een nieuwe fase in de gezamenlijke reis van de twee bedrijven.

2
25.01.2024
Een digitale dubbelganger

De digitale tweeling is een van de belangrijkste innovaties voor de toekomstige supply chains. Op welke technologieën is het gebaseerd? En wat betekent dit voor het dagelijkse transport en het beheer in de logistiek? De antwoorden bieden veelbelovende vooruitzichten.

23.01.2024
Müller Fresh Food Logistics nieuwe partner in het European Food Network

De Nederlandse dochteronderneming van DACHSER, Müller Fresh Food Logistics, is op 1 januari 2024 officieel partner geworden van het European Food Network (EFN). DACHSER nam het bedrijf begin 2023 over en heeft sindsdien met succes de weg van samenwerking en integratie ingeslagen. Met Müller als sterke partner in de Benelux is het Europese netwerk voor voedingsmiddelendistributie aanzienlijk versterkt. 

3
17.01.2024
Op weg naar meer duurzaamheid

Samen verminderen Ricola en DACHSER geleidelijk hun CO₂-uitstoot in de wereldwijde supply chain van de Zwitserse fabrikant van kruidensnoepjes. Een terugblik op deze oplossingsgerichte aanpak.

16.01.2024
Logistiek 2030 - Mensen maken het verschil

Logistiek is een complex samenspel van goederen- en informatiestromen in intelligente netwerken. Mensen zijn en blijven de sleutel tot succes en betrouwbaarheid. DACHSER’s stelregel ‘Logistics is People Business’ wordt op verschillende manieren weerspiegeld in de strategie en de operationele activiteiten van het familiebedrijf.

2
12.01.2024
Less is more

Om ervoor te zorgen dat de veelgevraagde sensortechnologie op betrouwbare wijze dynamische markten bereikt, vertrouwt het technologiebedrijf ifm electronic op flexibele, wereldwijde supply chains, waaronder het ‘groupagenetwerk van de zeeën’, met deelladingen van verschillende verzenders in één container.

11.01.2024
Dr. Tobias Burger gestart als COO Air & Sea Logistics bij DACHSER

Sinds de jaarwisseling is Dr. Tobias Burger (46) de nieuwe Chief Operations Officer (COO) Air & Sea Logistics en lid van de Executive Board bij logistiek dienstverlener DACHSER. De voormalige adjunct-directeur Air & Sea Logistics vervangt Edoardo Podestà (61), die na een carrière bij DACHSER van meer dan 20 jaar, waarvan de laatste vier jaar aan het hoofd van de lucht- en zeevrachtactiviteiten, met pensioen is gegaan.  

Meer informatie

Stages en duale opleidingen bij DACHSER

Onze nieuwe video over stages en duale opleidingen bij DACHSER is nu te zien!

Logistiek houdt de wereld in beweging, onze medewerkers zijn een belangrijke factor in het succes van DACHSER. In onze nieuwe video brengen onze stagiairs en duale studenten de veelzijdigheid van logistiek in beeld. Klik op de knop en bekijk de video!

Kom meer te weten

De feiten (2022)

278800000
Omzet in EUR (Netto, ongeconsol.)
6
Locaties
1700000
Zendingen
Meer

Locaties Wereldwijd

Contactgegevens van onze filialen

Heeft u een verzoek of een vraag? Hier vindt u de contactinformatie voor onze vestigingen wereldwijd.

Zoek plaats