Carrière Mediaroom

DACHSER European Logistics

Naadloos en strekkend tot de meest afgelegen gebieden: het Europese DACHSER-netwerk is uniek. Ontdek de voordelen van DACHSER European Logistics.

De LCL consol service van DACHSER

DACHSER Air & Sea Logistics biedt logistieke oplossingen voor wereldwijde geconsolideerde vrachtdiensten (LCL). Profiteer onder andere van wekelijkse vertrekken, snelle doorlooptijden en ons krachtige IT-netwerk.

Werken bij DACHSER?

Houd de wereld en jouw toekomst in beweging. Bekijk direct welke kansen op jou liggen te wachten.

Digitalisering & Innovatie

Wat maakt DACHSER tot een intelligente logistieke dienstverlener? Klik op onderstaande knop en ontdek wat er speelt op het gebied van digitalisering en innovatie.

Track & Trace
Directe informatie voor uw zending

DACHSER Nieuws

31.03.2023
DACHSER benoemt nieuwe Country Manager Nederland

Stefan Raimondo (47), General Manager European Logistics van DACHSER in Zevenaar, gaat per 1 april 2023 de nieuwe functie van Country Manager European Logistics Netherlands bekleden naast zijn huidige functie. Raimondo blijft rapporteren aan Aat van der Meer, die zijn functie als Managing Director DACHSER Benelux blijft voortzetten. De carrière van Raimondo begon ruim 24 jaar geleden in de logistieke sector waarin hij door de jaren heen verschillende leidinggevende functies vervulde bij diverse bedrijven. In de eerste 10 jaar van zijn carrièrre werkte Raimondo veel in het buitenland, waarvan 4,5 jaar in Italië. Deze ervaring heeft hem een brede kijk gegeven op de logistieke sector en heeft hem geholpen om te groeien in zijn leidinggevende rol.

31.03.2023
Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Topconditie, technische vaardigheid, mentale kracht, ervaring, risicobesef, het vermogen om in teamverband te werken en respect voor de natuur – dit zijn een aantal kwaliteiten die passen bij een succesvolle bergbeklimmer. Maar het zijn ook goede eigenschappen waarover bedrijven en hun leiders moeten beschikken als zij zich op lastig terrein bevinden en succesvol willen blijven in onzekere tijden.

23.03.2023
DACHSER ziet opnieuw een sprong in de groei

Logistiek dienstverlener DACHSER meldt voor het boekjaar 2022 een omzet van 8,1 miljard euro (+14,9 procent), wat het tweede opeenvolgende jaar van dubbelcijferige groei betekent.

2
09.03.2023
Olifantenkracht in het warehouse

Ondanks de vooruitgang op het gebied van automatisering, zijn er nog veel fysieke taken – vooral in warehouses. Het lossen of opnieuw verpakken van goederen met de hand komt regelmatig voor. DACHSER gebruikt nu innovatieve technologie om de gezondheid van zijn werknemers te beschermen.

02.03.2023
Nieuw invoercontrolesysteem in de Europese Unie

Het proces van binnenbrengen van luchtvracht in de Europese Unie (EU) verandert. Het nieuwe Import Control System 2 (ICS2) zal het huidige ICS1, dat al vele jaren van kracht is, volledig vervangen. In Nederland zullen aangiftes van binnenbrengen uiterlijk 1 oktober 2023 met ICS2 moeten worden gedaan. Tot die tijd kan er met ICS1 worden gewerkt.

2
28.02.2023
Emissievrij vliegen - Een blik op toekomstige technologieën

In de luchtvaart bieden Sustainable Aviation Fuel (SAF) momenteel de grootste kans om de uitstoot van CO en broeikasgassen aanzienlijk te verminderen. Dit is een veelbelovende technologie die voor iedereen toegankelijk is via het Book & Claim-proces.

23.02.2023
DACHSER steunt noodhulp bij aardbevingen

DACHSER doet een bedrijfsdonatie van 50.000 euro aan de kinderhulporganisatie terre des hommes voor noodhulp in Turkije en Syrië.

2
21.02.2023
Samenwerken om de wereld te verbinden

Reisadapters zorgen ervoor dat mensen hun apparaten overal ter wereld van stroom kunnen voorzien. De Zwitserse fabrikant WorldConnect AG wilde de leveringssnelheid voor deze producten verhogen en dichter bij klanten komen, dus koos het bedrijf ervoor om de logistiek met behulp van DACHSER te reorganiseren.

17.02.2023
Wijziging in de Executive Board van DACHSER

CFO Robert Erni zal zijn contract, dat aan het eind van het jaar afloopt, om persoonlijke redenen niet verlengen en het bedrijf op 30 juni 2023 verlaten.

2
15.02.2023
DACHSER gaat tien extra steden voorzien van emissievrije leveringen

Het concept van DACHSER Emission-Free Delivery voor leveringen in stadscentra, dat begon als een onderzoeks- en innovatieproject, is enorm succesvol gebleken. Momenteel telt het DACHSER netwerk al twaalf emissievrije leveringsgebieden in stadscentra voor niet-gekoelde goederen. Verdere groei is gepland: tegen 2025 zullen nog minstens tien grote Europese steden volgen.

DACHSER Mediaroom

Stages en duale opleidingen bij DACHSER

Onze nieuwe video over stages en duale opleidingen bij DACHSER is nu te zien!

Logistiek houdt de wereld in beweging, onze medewerkers zijn een belangrijke factor in het succes van DACHSER. In onze nieuwe video brengen onze stagiairs en duale studenten de veelzijdigheid van logistiek in beeld. Klik op de knop en bekijk de video!

Kom meer te weten

De feiten (2022)

278800000
Omzet in EUR (Netto, ongeconsol.)
6
Locaties
1700000
Zendingen
Meer

Locaties Wereldwijd

Contactgegevens van onze filialen

Heeft u een verzoek of een vraag? Hier vindt u de contactinformatie voor onze vestigingen wereldwijd.

Zoek plaats