Carrière Mediaroom

DACHSER European Logistics

Naadloos en strekkend tot de meest afgelegen gebieden: het Europese DACHSER-netwerk is uniek. Ontdek de voordelen van DACHSER European Logistics.

De LCL consol service van DACHSER

DACHSER Air & Sea Logistics biedt logistieke oplossingen voor wereldwijde geconsolideerde vrachtdiensten (LCL). Profiteer onder andere van wekelijkse vertrekken, snelle doorlooptijden en ons krachtige IT-netwerk.

Werken bij DACHSER?

Houd de wereld en jouw toekomst in beweging. Bekijk direct welke kansen op jou liggen te wachten.

Digitalisering & Innovatie

Wat maakt DACHSER tot een intelligente logistieke dienstverlener? Klik op onderstaande knop en ontdek wat er speelt op het gebied van digitalisering en innovatie.

Track & Trace
Directe informatie voor uw zending

DACHSER Nieuws

3
02.06.2023
Het beste van beide werelden

De elektronicahandelaar TTI vertrouwt op flexibele supply chains om aan steeds meer klanten over de hele wereld op ieder gewenst moment te kunnen leveren. De oplossing van DACHSER: optimalisatie van de supply chain.

23.05.2023
DACHSER richt een joint venture op in Japan

DACHSER heeft een joint venture overeenkomst getekend met het Japanse logistieke bedrijf Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. Het eerste kantoor van 'DACHSER Japan K.K.' wordt eind 2023 in Tokio geopend.

2
19.05.2023
De magische chatbot - Een blik op toekomstige technologieën

Met ChatGPT heeft natuurlijke taalverwerking een ongekend kwaliteitsniveau bereikt, waardoor volledig nieuwe mogelijkheden ontstaan in de communicatie tussen mens en machine. Een controle op de chatbot.

17.05.2023
Veiligheid en compliance in Chem Logistics: in gesprek met een expert van DACHSER

De logistieke uitdagingen worden steeds groter en complexer, vooral in kwetsbare supply chains. De chemische industrie is een sector die extra uitdagingen met zich meebrengt voor logistiek dienstverleners. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, is een nauwe samenwerking tussen klant en logistiek dienstverlener van essentieel belang. Het vinden van een geschikte logistiek partner is daarbij cruciaal. Jordi Triep, een expert op het gebied van Chem Logistics bij DACHSER, deelt zijn inzichten over de uitdagingen die komen kijken bij logistiek in de chemische industrie en hoe de juiste match tussen klant en logistiek dienstverlener tot stand kan komen.

2
10.05.2023
Van de Maghreb naar de wereldmarkt

Noord-Afrika is sterk in opkomst: de Maghreblanden ontwikkelen hun industrie- en energiesector. Vooral Marokko komt daarbij nog dichter bij de Europese markten. Via een nieuwe gateway in Straatsburg is het opkomende land nu rechtstreeks aangesloten op het pan-Europese netwerk voor landtransport van DACHSER.

04.05.2023
"Ons succes is gebaseerd op betrouwbaarheid en kwaliteit"

Een steeds lastiger economisch klimaat en hoge eisen aan de logistiek: Zo succesvol als 2022 voor DACHSER was, zo uitdagend was het ook. Klanten waardeerden vooral de veerkracht die DACHSER in hun supply chains bracht. CEO Burkhard Eling ziet 2023 met vertrouwen tegemoet. Aanzienlijke investeringen in het logistieke netwerk, digitalisering, klimaatbescherming en medewerkers zetten een duidelijke koers uit voor DACHSER.

26.04.2023
Chemie en logistiek moeten samen doelstellingen bepalen

Eind 2022 werd de studie ‘Procurement of logistics services in the chemical industry’ gepubliceerd. De studie laat zien hoe logistiek een concurrentiefactor kan worden voor chemische bedrijven en geeft concrete aanbevelingen voor inkoop. In dit interview met Michael Kriegel, Department Head DACHSER Chem Logistics, geeft hij zijn kijk op de resultaten van de studie vanuit het perspectief van een logistiek dienstverlener.

21.04.2023
30 procent minder uitstoot van broeikasgassen

De luchtvrachtklanten van DACHSER profiteren van de nieuwe boekingsoptie ‘Sustainable Fuel’.

31.03.2023
DACHSER benoemt nieuwe Country Manager Nederland

Stefan Raimondo (47), General Manager European Logistics van DACHSER in Zevenaar, gaat per 1 april 2023 de nieuwe functie van Country Manager European Logistics Netherlands bekleden naast zijn huidige functie. Raimondo blijft rapporteren aan Aat van der Meer, die zijn functie als Managing Director DACHSER Benelux blijft voortzetten. De carrière van Raimondo begon ruim 24 jaar geleden in de logistieke sector waarin hij door de jaren heen verschillende leidinggevende functies vervulde bij diverse bedrijven. In de eerste 10 jaar van zijn carrière werkte Raimondo veel in het buitenland, waarvan 4,5 jaar in Italië. Deze ervaring heeft hem een brede kijk gegeven op de logistieke sector en heeft hem geholpen om te groeien in zijn leidinggevende rol.

31.03.2023
Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Topconditie, technische vaardigheid, mentale kracht, ervaring, risicobesef, het vermogen om in teamverband te werken en respect voor de natuur – dit zijn een aantal kwaliteiten die passen bij een succesvolle bergbeklimmer. Maar het zijn ook goede eigenschappen waarover bedrijven en hun leiders moeten beschikken als zij zich op lastig terrein bevinden en succesvol willen blijven in onzekere tijden.

DACHSER Mediaroom

Stages en duale opleidingen bij DACHSER

Onze nieuwe video over stages en duale opleidingen bij DACHSER is nu te zien!

Logistiek houdt de wereld in beweging, onze medewerkers zijn een belangrijke factor in het succes van DACHSER. In onze nieuwe video brengen onze stagiairs en duale studenten de veelzijdigheid van logistiek in beeld. Klik op de knop en bekijk de video!

Kom meer te weten

De feiten (2022)

278800000
Omzet in EUR (Netto, ongeconsol.)
6
Locaties
1700000
Zendingen
Meer

Locaties Wereldwijd

Contactgegevens van onze filialen

Heeft u een verzoek of een vraag? Hier vindt u de contactinformatie voor onze vestigingen wereldwijd.

Zoek plaats