Carrière Mediaroom

DACHSER Contract Logistics – alles onder één dak

DACHSER Contract Logistics combineert ons wereldwijde transportnetwerk met efficiënte warehousing, klantspecifieke value added services en individueel advies. Een intelligente, uitgebreide combinatie van centrale diensten voor diverse bedrijfsonderdelen worden gecombineerd onder de paraplu van contractlogistiek. Zo kunnen we op maat gemaakte logistieke oplossingen bieden voor grote en middelgrote bedrijven in de industrie en retail. Alle functies in de leveringsketen worden exact afgestemd op de specifieke vereisten van uw leveringsketen. Om u optimale logistieke oplossingen te kunnen bieden, vullen we kostenefficiënte standaard logistieke diensten aan met individuele diensten.   

Met Mikado hebben we een wereldwijd, uniek Warehouse Management System (WMS). Het is geïntegreerd in het gehele transportproces en ontwikkelt steeds verder. Met zijn wereldwijde consistente softwarestandaarden creëert Mikado maximale transparantie, continuïteit en veiligheid.

Meerdere service componenten - een oplossing

Met onze geïntegreerde warehousing-diensten maken we optimale oplossingen voor contractlogistiek wereldwijd mogelijk en faciliteren we de meest efficiënte processen voor leveringen. Met een keur aan value added services – optimaliseren we uw logistiek in alle stappen van de value chain.

Ons transportnetwerk vormt de basis voor onze dienstverlening. Wij zijn ook actief op de belangrijkste procurement- en verkoopmarkten, als logistiek partner zijn we in staat om uw wereldwijde activiteiten te beheren op een tijdige, flexibele en efficiënte manier.

Onze experts in contractlogistiek bezitten diepgaande kennis van product, industrie en markt. Om efficiënte geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen, onderzoeken onze experts het algehele logistieke plaatje van uw goederenstroom. Ze begeleiden u bij aanbestedingen, optimaliseren uw bestaande logistieke concepten en productieprocessen van uw bedrijf en ontwikkelen nieuwe concepten.

Op locatie voor u: Ons netwerk zorgt voor nabijheid en vertrouwen.

Ons netwerk betekent dat lokale en nationale experts voor u beschikbaar zijn als vakkundige contactpersonen. De kwaliteit van onze diensten is boven alles gebaseerd op kennisoverdracht binnen het DACHSER-netwerk. Dit wordt gegarandeerd door individuele trainingsprogramma’s en regelmatige uitwisseling van DACHSER Expert Warehouse Operaties (DEWO’s).

Met ons DACHSER transportnetwerk zijn we aanwezig in de belangrijkste procurement- en verkoopmarkten ter wereld. De intercontinentale verbinding via het wereldwijde lucht- en zeevrachtnetwerk van DACHSER Air & Sea Logistics maakt ons een betrouwbare partner voor uw contractlogistiek.

Contact Rene van Zandbergen

Warehousing
Meer informatie
Value Added Services
Meer informatie