Carrière Mediaroom

DACHSER European Logistics – oplossingen voor uw Europese supply chain management

Met ons uitgebreide Europese netwerk voor wegtransport van systeem- en charterdiensten, en een homogene structuur van vestigingen, dochterondernemingen en partnerbedrijven, ondersteunen we u in het vervullen van logistieke vereisten in alle sectoren op een betrouwbare, kostenefficiënte en tijdige manier. Wij vervoeren uw groupage, uw volledige of gedeeltelijke zendingen, zowel industriële als consumentengoederen, en beheren uw procurement en distributie, zowel in Europa als nationaal, op het hoogste niveau. Individuele oplossingen met DACHSER Contract Logistics zorgen voor een flexibele combinatie van transport, opslag en diensten met toegevoegde waarde.

Dagelijkse verbindingen en precieze looptijden voor heel Europa

DACHSER European Logistics biedt directe lijndiensten binnen Europa met vaste en betrouwbare vertrektijden. Deze nauwkeurig getimede planning waarborgt een hoge mate van planningszekerheid: Dagelijkse verbindingen en exacte looptijden stellen u in staat uw zendingen bij DACHSER European Logistics aan te melden en te beheren in overeenstemming met uw vereisten, op het juiste moment en tegen de beste prijs. Uitgebreide dekking binnen Europa wordt in hoofdzaak bereikt via een intelligente combinatie van systeem- en directe diensten, met onze Eurohubs en platformen als ondersteunende logistieke centra. Vaste, gestandaardiseerde processen zorgen voor een betrouwbare aanwezigheid en beschikbaarheid tijdens vakanties en seizoenspieken.

Intelligente IT-oplossingen ondersteunen het transport van uw goederen

Met hoogwaardige IT brengen we alle logistieke processen in de supply chain in kaart, om ervoor te zorgen dat het transport van uw goederen transparant en veilig is. Naadloze tracering in de gehele supply chain (Tracking & Tracing) wordt mogelijk gemaakt door systematisch barcode scannen op elke interface.

De voordelen van DACHSER European Logistics:

  • Dicht, uitgebreid Europees groupagenetwerk
  • Individuele maatwerkoplossingen voor vrachttransport
  • Landspecifieke marktkennis
  • Gestandaardiseerde prestatiestandaarden in alle DACHSER-vestigingen
  • Constante monitoring van gegevens omtrent transportprestaties met onze IT-oplossing ActiveReport
  • Hoge leveringsfrequentie in heel Europa
  • Accurate looptijden via de eLogistics-module productpilot
  • B2C-oplossingen met targo-on-site

DACHSER European Logistiek in detail

Op weg naar succes met DACHSER Procurement Logistics

Onze sterke kanten in distributielogistiek vind je ook terug in procurementlogistiek. Met efficiënte processen en een consistente, geautomatiseerde stroom van informatie gedurende de hele logistieke keten biedt DACHSER Procurement Logistics absolute planningszekerheid, de snelst mogelijke reactietijden en transparantie. Met haar toezichthoudende functie heeft een vestiging van DACHSER de functie van eerste aanspreekpunt en coördinatie voor uw goederenstromen. Geautomatiseerde en consistente informatiestromen binnen de gehele logistieke keten zorgen voor hoogwaardige transparantie en korte reactietijden.

Bereik uw bestemming sneller met Eurohubs en platformen

Wij verbinden Europa dagelijks. Met Eurohubs in Überherrn (Saarland), Bratislava (Slowakije) en Clermont-Ferrand (Frankrijk) waarborgen we de snelle, efficiënte en veilige afhandeling van uw goederenstromen. Uw groupagezendingen worden afgehandeld via een intelligente combinatie van directe en systeemtransportdiensten. Deze combinatie bespaart tijd, kosten en capaciteiten, en zorgt voor een soepele en efficiënte verzending over alle grenzen.

Onze belofte: Service van de hoogst mogelijke kwaliteit

DACHSER European Logistics verzekert u van de hoogste kwaliteit en veiligheidsstandaarden in elk stadium van de supply chain. Onze vestigingen voldoen aan uniforme prestatiestandaarden en kwaliteitscriteria. Klanten kunnen erop vertrouwen dat alle locaties van DACHSER werken volgens dezelfde regels en procedures. Onze gedecentraliseerde vestigingen zijn geplaatst in de regionale nabijheid van onze klanten. Dit zorgt voor korte reactietijden, omdat onze persoonlijke Klantenserviceteams dienst doen als eerste contactpunt op de locaties.

De perfecte oplossing voor uw groupage zendingen in Europese logistiek

Met de entargo-productfamilie dekken we alle servicevereisten voor nationale en Europese stukgoed en groupage en geconsolideerd transport.

Wij bieden ook maatgesneden oplossingen voor de divisies DACHSER Chem Logistics (chemische zendingen) en DACHSER DIY Logistics. Deel- en compleetladingen, afgestemd op de exacte vereisten van elke klant, vervolledigen het aanbod van transportdiensten.

Met de DACHSER Cargoplus transportservice brengen we uw goederen naar hun bestemming ver over de grenzen van Europa. Met ons netwerk verzenden we momenteel naar Turkije, de Maghreb en het GOS (Gemenebest van Onafhankelijke Staten - voormalig Rusland). Daarnaast integreert DACHSER Air & Sea Logistics een soepele verbinding naar het wereldwijde lucht- en zeevrachtnetwerk.

Incoterms

Het gekoppelde PDF-document bevat een overzicht (zonder wettelijke garantie) van de Incoterms 2020 ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden.

Download
Contact Joeri Jansen

Naar onze producten

Premium Europese logistiek
Meer informatie