DACHSER & FERCAM Italia: Nieuwe vestiging in Cattolica

DACHSER & FERCAM Italia heeft medio april een nieuwe vestiging geopend in Cattolica en versterkt daarmee haar aanwezigheid in de dynamisch groeiende economische regio aan de Adriatische kust. Het gebied rond de provinciehoofdstad Rimini wordt gekenmerkt door industriële bedrijven en heeft, met de meubelfabrieken in de provincies Fano en Pesaro, talrijke exportgerichte bedrijven.

De nieuwe vestiging van DACHSER & FERCAM versterkt het Italiaanse groupagenetwerk aan de Adriatische snelweg.

De nieuwe vestiging met een totale oppervlakte van bijna 11.000 vierkante meter ontlast de bestaande vestiging in Cesena in de regio Emilia-Romagna en biedt directe verbindingen met heel Italië via het netwerk van DACHSER & FERCAM Italia. Europa is via direct transport verbonden met de DACHSER-vestiging in Gersthofen bij Augsburg. De nieuwe logistieke locatie heeft 44 laad- en losdocks en er is meer dan 3.300 vierkante meter beschikbaar voor de afhandeling van vracht. De locatie is uitgerust met een zonne-energiesysteem van 100 kWp voor een extra toevoer van milieuvriendelijke energie.

"Als betrouwbare partner voor de lokale economie kunnen we nu nog betere dagelijkse algemene vrachtverbindingen aanbieden op nationaal en Europees niveau," legt Carlo Lorenzo Pasini, Branch Manager van DACHSER & FERCAM Italia in Cattolica, uit.

Nieuwe banen in de provincie Rimini

De nieuwe vestiging in Cattolica creëert nieuwe banen in de provincie Rimini. In de vestiging zelf werken in totaal 25 mensen, naast ongeveer 40 transportbedrijven die regelmatig worden ingezet en samen met DACHSER & FERCAM Italia groeien. "We hebben vaak langdurige, vertrouwensvolle relaties met onze transportpartners. Hun betrouwbaarheid onderbouwt de kwaliteit van onze service," legt Carmine Pisano, Regional Manager bij DACHSER & FERCAM Italia, uit.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Pascal Schroeder