Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Champagne – er is vrijwel geen ander drankje ter wereld dat zoveel charme, luxe en levensvreugde uitstraalt. En het is niet alleen de productie van deze topdruppel die om grote zorg vraagt: het transport van de wijngaard naar de plank of naar een exclusief evenement vereist logistiek van topkwaliteit.

DACHSER magazine 01/20

DACHSER verzorgt een breed scala aan op maat gemaakte diensten voor de topmerken van Moët Hennessy Deutschland: van het transport en de opslag van goederen tot het verzamelen van artikelen, displaybouw, aangepaste gravures en evenementenlogistiek. Ga naar pagina 4 om te ontdekken waarom de beste champagne in goede handen is bij DACHSER.

In dit nummer nemen we u ook mee naar de Benelux, een van de belangrijkste logistieke hubs ter wereld. DACHSER heeft de afgelopen 45 jaar eigen filialen in de regio en biedt een volledig scala aan logistieke diensten: luchtvracht op de internationale luchthavens van de regio, zeevracht in de belangrijkste internationale havens, vervoer over land ondersteund door een hecht netwerk van branches en een reeks warehousing-services die voortdurend wordt uitgebreid. Vanaf pagina 28 leest u hoe al deze verschillende services met elkaar kunnen worden verbonden – op maat gemaakt voor elke klant en allemaal vanuit één bron.

En over op maat gemaakt gesproken, deze uitgave bevat ook het werk van Lamberts Glassworks, een Beiers bedrijf met een grote traditie. Lamberts produceert glas van topkwaliteit voor de nieuwe wijzerplaten van de Elizabeth Tower, beter bekend als de Big Ben. Deze uitgave vertelt het verhaal van hoe DACHSER het glas op de meest betrouwbare en eenvoudige manier aan het Verenigd Koninkrijk levert.

Download hier uw exemplaar

Deze en nog veel meer verhalen uit de logistieke wereld wachten op u in het nieuwste nummer van het DACHSER magazine.

DACHSER magazine 01/20 - English PDF (6,99 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op