Het nieuwe DACHSER magazine is er!

De logistieke sector vereist medewerkers die zich volledig inzetten met grote expertise, energie en toewijding om hierdoor de hoogste kwaliteit in de gehele supply chain te kunnen leveren. Het nieuwe DACHSER magazine is gewijd aan het onderwerp human resources en biedt interessante inzichten in de werkwerelden van de logistiek.

DACHSER magazine 02/19

Loodsmedewerkers, bij DACHSER beter bekend als DACHSER Logistics Operatives, spelen de hoofdrol in het coververhaal. We kijken in de warehouses van twee DACHSER vestigingen en praten met de mensen die de logistieke keten daar draaiende houden. Lees meer op pagina 4.

Verder in het magazine: het onderwerp kennis en training is van bijzonder belang bij DACHSER. Lees vanaf pagina 16 hoe medewerkers en klanten daarvan profiteren. Vanaf pagina 20 brengen we u naar Luxemburg. In deze DACHSER vestiging worden belangrijke functies vervuld door vrouwelijke leidinggevenden. Zij rapporteren vanuit hun perspectief waarom de logistieke sector ook zeker iets voor vrouwen is. Vanaf pagina 22 vindt u meer informatie over compliance afspraken bij DACHSER. Vanaf pagina 32 hebben de zeer jonge collega's hun zegje: wat is er mis met de mythen en vooroordelen over de zogenaamde 'Generatie Z'?

Download hier uw exemplaar

Veel plezier met het lezen van de nieuwste uitgave.

 

DACHSER magazine 02/19 - English PDF (8,54 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens