DACHSER hervat lijn voor stukgoederen naar Oekraïne

DACHSER evalueert de ontwikkelingen rondom de situatie in Oekraïne van dag tot dag. De huidige situatie maakt het mogelijk dat de volledige acceptatie- en laadstop voor alle zendingen naar Oekraïne, die in februari 2022 werd ingesteld, gedeeltelijk kan worden opgeheven.

De veiligheid van alle chauffeurs en werknemers blijft een absolute prioriteit voor DACHSER. In de gebieden die niet rechtstreeks door de oorlog zijn getroffen, hervat DACHSER met onmiddellijke ingang een vaste lijn voor stukgoederen naar West-Oekraïne vanaf het Strykov-platform in Polen. De bijbehorende afhandeling van de zendingen ter plaatse en de distributie in Oekraïne wordt verzorgd door het partnerbedrijf in Lviv.

Zendingen naar de rechtstreeks door de oorlog getroffen regio’s in het oosten, noorden en zuiden van Oekraïne zijn nog steeds niet mogelijk.

Aangezien de leveringsgebieden als gevolg van de ontwikkelingen in de oorlog zeer snel kunnen veranderen, zal DACHSER de situatie voortdurend blijven evalueren en de klanten op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen. Uw lokale contactpersoon bij DACHSER zal beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Sebastiaan Hes