DACHSER breidt uit in het noorden van Engeland

DACHSER heeft een nieuw filiaal geopend in Rochdale, in de buurt van Manchester. De logistieke dienstverlener heeft 16 miljoen euro geïnvesteerd in een faciliteit van 5.175 vierkante meter.

DACHSER heeft een nieuwe branch geopend in het Verenigd Koninkrijk in Rochdale, bij Manchester.

"Onze investering onderstreept DACHSERs toewijding aan de Britse markt en ondanks de heersende onzekerheden met betrekking tot de Brexit weerspiegelt ons optimisme over de toekomst van de handel van het land met de rest van Europa", zegt Mark Rollinson, Managing Director DACHSER UK.

Sinds de acquisitie van J.A. Leach Transport Limited in 2010 zijn de activiteiten van DACHSER in het Verenigd Koninkrijk vervijfvoudigd, waardoor de opslagcapaciteit in het land moest worden uitgebreid. Rollinson vervolgt: "Deze investering ondersteunt niet alleen onze groeiambities in het noorden van het Verenigd Koninkrijk, maar betekent ook dat we kunnen blijven voldoen aan de service- en kwaliteitsverwachtingen van onze klanten", voegt Rollinson toe.

DACHSER in het Verenigd Koninkrijk

DACHSER heeft zes locaties in het Verenigd Koninkrijk die samen in totaal 448 mensen in dienst hebben, waarvan er 106 in Rochdale zijn gevestigd, waar het bedrijf naar verwachting de komende vijf jaar meer banen zal creëren.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op