DACHSER Nederland viert eerste Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Vandaag op 12 december 2019 is de eerste officiële Dag van de Vrachtwagenchauffeur. 

DACHSER Nederland viert eerste Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

Op initiatief van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en Truckstar is deze dag in het leven geroepen. Zij vinden het de hoogste tijd om de chauffeurs eens in het zonnetje te zetten en daar doet DACHSER graag aan mee. 

Chauffeurs bedanken voor hun inzet

In de nazomer van 2019 zijn er barbecues georganiseerd in Zevenaar en Waddinxveen om de chauffeurs te bedanken voor hun inzet. Vlak na de barbecues hoorde DACHSER Nederland van het initiatief voor de Dag van de Vrachtwagenchauffeur in december 2019. Hier wilden DACHSER Zevenaar en Waddinxveen natuurlijk niet aan voorbij gaan en samen met verschillende andere bedrijven sloot DACHSER zich aan als partner.

DACHSER coffee-to-go mokken

Vandaag is het zover en viert Nederland de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Elk deelnemende bedrijf mag zelf kiezen hoe het bijdraagt aan deze dag, DACHSER kiest voor het uitdelen van herbruikbare DACHSER coffee-to-go mokken. Ideaal voor onderweg met een handige schuifopening, zodat de beker kan worden afgesloten. En bovendien elke dag opnieuw te gebruiken! We hopen op een mooie verdere samenwerking met al onze chauffeurs en bedanken hen voor hun inzet ook dit jaar weer! 

DACHSER wereldwijd
Neem contact op