Nieuws

Update: nieuw warehouse DACHSER

De uitbreiding van DACHSER Rotterdam Logistics Center aan de Exportweg 50 te Waddinxveen voorloopt volgens planning en zal naar verwachting in oktober 2020 operationeel zijn. Het nieuwe warehouse op het logistieke hotspot Doelwijk A12 biedt 17.278 vierkante meter opslagcapaciteit voor ruim 30.000 palletplaatsen.

© De Vries en Verburg - Impressie van het nieuwe warehouse te Waddinxveen.

Door de uitbreiding beschikt DACHSER in Waddinxveen nu over een terrein met een totale oppervlakte van circa 93.000 vierkante meter, waarvan ruim 50.000 vierkante meter warehouse ruimte. De dagelijkse 90 directe Europese groupage vertrekken en zijn strategische locatie, nabij de haven van Rotterdam en verschillende uitvalswegen, biedt klanten de mogelijkheid om direct en eenvoudig de Europese markt te bedienen. Daarnaast biedt DACHSER een logistieke totaaloplossing door DACHSER Road Logistics en DACHSER Air & Sea Logistics met elkaar te bundelen: DACHSER Interlocking. Hiermee hebben klanten één aanspreekpunt, of het nu gaat om wegtransport, luchtvracht, zeevracht en/of warehousing.

‘’Het doel van de uitbreidingen is enerzijds om ruimte te creëren voor de sterke groei in Contract Logistiek, en anderzijds om de synergie tussen de warehousing- en distributienetwerkactiviteiten te versterken. Innovatie, digitalisering en het investeren in banen en mensen zijn belangrijke pijlers van onze strategie’’, aldus Aat van der Meer, Managing Director DACHSER Benelux. Naar verwachting creëert de uitbreiding circa 30 nieuwe banen.

Geïnteresseerd in warehousing of meer informatie?

Kijk op https://www.dachser.nl/nl/contractlogistiek-97 of neem contact op via: rene.van_zandbergen@dachser.com  

Contact Raisa Mertens