terug
Marktinformatie Nieuws

Optimaliseer uw logistieke processen met de IT-systemen van DACHSER

Wanneer analoge processen een digitale wereld ontmoeten, ontstaat intelligente logistiek.

Als technologisch pionier en drijvende kracht van de logistieke sector biedt DACHSER volledig geïntegreerde digitale netwerken ondersteund door uniforme informatietechnologie.

Profiteer van de IT-oplossingen van DACHSER:

  • Efficiënte processen door de hoge prestaties, kwaliteit en stabiliteit van onze systemen
  • Gebruiksvriendelijke oplossingen op maat
  • Veilige gegevensuitwisseling en realtime toegang tot gegevens
  • Minimaal foutpercentage door gedigitaliseerde processen
  • Oplossingen sterk geïntegreerd met de systemen van onze klanten

De specialisten van het DACHSER  IT-beveiligingsteam zorgen voor een maximale beveiliging van de gegevens. Alle data die wij verwerken, profiteren van de bescherming van wereldwijd uniforme IT-systemen en gestandaardiseerde processen.

De IT-systemen van DACHSER

Dankzij de connectiviteit binnen zijn eigen IT-landschap, evenals met klantensystemen en externe platforms, biedt DACHSER universele, hoogwaardige gegevensintegratie voor alle logistieke processen wereldwijd.

EDI (Electronic Data Interchange): Wereldwijde IT- processen zijn alleen succesvol als de systemen nauw met elkaar zijn verbonden. Ons B2B-platform maakt gebruik van EDI voor een optimale integratie van uw bedrijfsprocesdata.

API (Application Programming Interface): Profiteer van de hoge prestaties van de realtime DACHSER IT-systemen: dankzij ons API-portfolio kunnen uw applicaties rechtstreeks worden aangesloten op de systemen van DACHSER.

eLogistics: Het webportal ondersteunt alle processen in uw supply chain, van tracking & tracing tot ordermanagement en het up- en downloaden van documenten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij DACHSER.

Contact Raisa Mertens