Johnston Logistics wordt DACHSER Ierland

Twee jaar geleden verkreeg DACHSER een meerderheidsaandeel in het Ierse logistieke bedrijf Johnston Logistics Ltd. Het proces van volledige integratie in het DACHSER-netwerk is nu bijna voltooid met de rebranding en de bijbehorende naamswijziging in DACHSER Ierland Ltd. DACHSER kondigde de overname officiëel aan op de Transport en Logistiek beurs in Munchen begin juni.

Johnston Logistics wordt DACHSER Ierland

DACHSER en Johnston Logistics zijn partners sinds 2007. In 2017 verwierf DACHSER een meerderheidsbelang in het bedrijf, een van de belangrijkste logistieke dienstverleners op de Ierse markt. Sindsdien zijn de twee bedrijven geleidelijk meer geïntegreerd geworden. In september zal Johnston Logistics Ltd. de naam veranderen in DACHSER Ireland Ltd. "De rebranding maakt de volledige integratie van Johnston logistics in het DACHSER-netwerk zichtbaar voor de buitenwereld. Tegelijkertijd zorgt de verbinding met al onze systemen ervoor dat de Ierse landenorganisatie veilig en stabiel is voor de toekomst", verklaart Bernhard Simon, CEO van DACHSER.

Operationele integratie voltooid

De geel met blauwe vrachtwagens van DACHSER rijden al op de weg in Ierland. Operationele integratie, inclusief de migratie naar DOMINO en MIKADO, de eigen IT-systemen van DACHSER voor transport en magazijnbeheer, vond plaats in februari. Michael Schilling, COO Road Logistics bij DACHSER, zegt: "De integratie van een ervaren en bekwame partner zoals Johnston Logistics is absoluut in overeenstemming met een van de belangrijkste interesses van DACHSER: we willen dat onze klanten in Ierland maximaal profiteren van uniforme diensten en kwaliteitsnormen, vaste transittijden en het nauw geïntegreerde netwerk van DACHSER-vestigingen in heel Europa".

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens