Hoe DACHSER Rail Services kosten- en tijdbesparende transportoplossingen bieden

De 'nieuwe zijderoute' en de 'Trans-Siberische spoorweg' zorgen voor nieuwe vervoersmogelijkheden per trein voor DACHSER-klanten. In het verleden waren internationale zendingen per trein voor veel bedrijven geen optie, omdat de trein in veel gevallen niet de 'laatste mijl' aflegde en geen tijd- of kostenefficiëntie bood.

De 'nieuwe zijderoute' en de 'Trans-Siberische spoorweg' zorgen voor nieuwe vervoersmogelijkheden per trein voor DACHSER-klanten.

Met de 'nieuwe zijderoute' en de 'Trans-Siberische spoorweg' is het echter mogelijk om de transporttijd van China naar Hamburg te verkorten tot 16 tot 22 dagen, afhankelijk van het startpunt van de verzending. DACHSER Rail Services maakt hiervan gebruik om de meest intelligente combinatie en integratie van logistieke netwerkservices te vinden. Het biedt uitgebreide en multimodale verbindingen in China en Europa, waaronder inklaring en controle van de verzendstatus.

Een groot aantal voordelen

Klanten gebruiken dit transportmiddel tegenwoordig vaker, omdat het voor sommige zendingen de meest efficiënte en betrouwbare transportoplossing is met een groot aantal voordelen. DACHSER biedt een kosten-tijd-gebalanceerde service tussen belangrijke economische gebieden in China en Europa. In vergelijking met luchtvracht zijn DACHSER Rail Services een kosteneffectief alternatief voor luchtvracht in tijdgevoelige situaties. De transittijd kan worden verminderd met maximaal twee weken in vergelijking met zeevracht. DACHSER kan meerdere keren per week een geoptimaliseerde supply chain promoten met een hoge frequentie van vertrek.

Neem voor meer informatie contact op met uw DACHSER contactpersoon of via: 

DACHSER Netherlands - Air & Sea Logistics B.V.
Rotterdam Logistics Center
Distributieweg 1
NL-2742 RB Waddinxveen
Phone +31 180 743500
Fax +31 180 743519

dachser.rotterdam-asl@dachser.com 

DACHSER wereldwijd
Neem contact op