Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Nu het jaar ten einde loopt, gebruiken velen van ons deze tijd om terug te kijken en te reflecteren, maar ook om zich voor te bereiden op de nieuwe uitdagingen van de toekomst. En dat is precies wat we hebben gedaan in het laatste nummer van het DACHSER magazine.

DACHSER magazine 04/20

Na 31 jaar nauwe samenwerking in operationele managementfuncties bij DACHSER zullen CEO Bernhard Simon en zijn plaatsvervanger Michael Schilling, COO Road Logistics, volgend jaar toetreden tot de Raad van Commissarissen, waarbij Burkhard Eling als nieuwe CEO aan de slag gaat.

In het coververhaal van het DACHSER magazine maken we een korte reis terug in de tijd en nemen we u mee door de belangrijkste tijdperken uit de geschiedenis van het bedrijf. Vervolgens spreken Bernhard Simon en Michael Schilling in een gezamenlijk interview in detail over hun tijd bij DACHSER en kijken ze namens het bedrijf ook vooruit naar hun toekomstige samenwerking.

Download hier uw exemplaar

Zoals gebruikelijk bieden de magazinepagina’s nog veel meer verhalen uit de wereld van de intelligente logistiek. Haal uw persoonlijke exemplaar op bij uw filiaal, of download hier de PDF. Wij wensen u veel plezier bij het lezen van het nieuwe nummer van het DACHSER magazine.  

DACHSER magazine 4/20 PDF (8,17 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op