Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Bekend als ze zijn om innovatie en kwaliteit in combinatie met traditie en vakmanschap, genieten veel producten uit Zwitserland een uitstekende reputatie wereldwijd. Onder hen zijn Ricola-hoestdruppels, een klassiek snoepje waarvan het speciale recept 13 kruiden uit de Zwitserse bergen bevat.

DACHSER magazine 04/19

In deze editie van het DACHSER-magazine kunt u lezen hoe dit traditionele Zwitserse product zijn weg vindt naar de wereldmarkt - een onderneming die vraagt ​​om geavanceerde logistieke processen en op vertrouwen gebaseerde samenwerking. DACHSER Air & Sea Logistics Schwitzerland en Ricola werken al tien jaar samen op basis van precies deze kwaliteiten.

Ander nieuws, de Braziliaanse landenorganisatie van DACHSER viert dit jaar zijn tiende verjaardag, een goede reden voor ons om de grootste economie van Zuid-Amerika eens van dichterbij te bekijken.

Würth, de wereldwijde marktleider in de verkoop van assemblage- en installatiemateriaal, heeft ook redenen om te vieren na de recente opening van een nieuw centraal extern magazijn in de zuidwestelijke Duitse stad Waldenburg. Lees hoe DACHSER de handelsonderneming ondersteunt met zijn directe verkoop in heel Europa. 

Download hier uw exemplaar

Lees deze en andere logistieke verhalen in het nieuwste nummer van het DACHSER magazine. 

DACHSER magazine 04/19 - English PDF (8,30 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op