Nieuws

DACHSER levert 7.740 knuffels aan Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

Op woensdag 18 november heeft DACHSER in samenwerking met Maaike Dijkmans, Rabobank en Talba Nederland BV een zending van 7.740 knuffels afgeleverd bij een AZC van Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. 

DACHSER levert 7.740 knuffels aan Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

De Rabobank geeft deze feestdagen een groot aantal vrolijke PinPin knuffels weg aan goede doelen voor kinderen. PinPin de pinguïn is bekend van de Rabo PinPin app en als welkomstcadeau bij het openen van een Rabo RegenboogRekening.

XL CONCEPT heeft als partner van Rabobank hiervoor contact met opgenomen met Esther Ruck van Talba Nederland BV. Samen met Maaike Dijkmans, die zich inzet voor vele goede doelen en zo ook het COA, heeft Esther zich ingezet om de knuffels bij het asielzoekerscentrum te bezorgen. DACHSER heeft een grote bijdrage kunnen leveren door het transport van de knuffels te verzorgen naar het AZC.

Kerstcadeautje voor de kinderen in de AZC’s

De zending bestond uit 7.740 knuffels verdeeld over 43 pallets die in twee vrachtwagens zijn geladen. De knuffels zijn bij een AZC afgeleverd en zullen met de feestdagen aan de kinderen van de AZC’s in Nederland worden uitgedeeld.

Contact Joanne Fernandes