DACHSER breidt de rotatie van premium chartervluchten uit

DACHSER Air & Sea Logistics start de volgende golf van zijn chartervluchtrotatiedienst naar China en terug. De charterroute is aanvankelijk gepland voor gebruik van half maart tot het einde van de maand. Vanaf 21 maart voegt DACHSER USA ook een nieuwe route tussen Chicago en Frankfurt toe aan zijn bestaande charterdienst.

DACHSER biedt een luchtbrug tussen de VS, Latijns-Amerika en Frankfurt voor leveringen aan Shanghai.

Het nieuwe Coronavirus heeft nog steeds grote gevolgen voor de capaciteit op de luchtvrachtmarkt. Omdat de situatie zo fluctueert, wordt de capaciteitsplanning een echte uitdaging. Nu breidt DACHSER Air & Sea Logistics haar bestaande charterdienst tussen Frankfurt en China uit: vanaf 16 maart biedt het bedrijf een luchtbrug tussen de VS, Latijns-Amerika en de luchtvrachtgateway in Frankfurt voor leveringen aan Shanghai, China. DACHSER zal 747’s charteren en deze integreren in de rotatie van vluchten tussen Frankfurt en Shanghai. DACHSER zal ook een luchtbrug aanbieden tussen de VS en Europa via de gateway in Frankfurt en de route Chicago-Frankfurt opnemen in zijn charterprogramma. “Via onze gateway in Chicago kunnen we met specifieke oplossingen inspelen op de behoeften van onze klanten van en naar de VS”, zegt Timo Stroh, Head of Global Air Freight. Op deze manier biedt DACHSER zijn klanten een intelligente oplossing voor transportbehoeften in overzeese handel en speelt het met flexibele oplossingen in op de huidige marktsituatie.

Premium air service voor klanten

“Dit programma stelt ons in staat om ook voor onze klanten in Noord- en Zuid-Amerika een robuuste en betrouwbare premium luchtdienst naar Azië te bieden”, zegt Timo Stroh. “We zijn klaar voor wat er de komende weken op de luchtvrachtmarkt gebeurt en stellen het zeer op prijs dat wij in de positie zijn gesteld om de uitdagingen van de toekomst vandaag aan te gaan.”

Neem voor meer informatie contact op met uw DACHSER Air & Sea Logistics contactpersoon. 

DACHSER wereldwijd
Neem contact op