DACHSER Netherlands Air & Sea Logistics blijft maar groeien!

Nadat eerder al de luchtvrachtvestigingen op Schiphol en Maastricht werden uitgebreid, was het de afgelopen dagen de beurt aan de zeevrachtvestiging in Rotterdam.

Het nieuwe kantoor aan de Distributieweg 1
Het nieuwe kantoor aan de Distributieweg 1

Met ingang van 10 augustus 2018 is de divisie zeevracht van DACHSER Netherlands Air & Sea Logistics verhuisd naar een nieuwe locatie op een steenworp afstand van de oude plek. In verband met de explosieve groei die zij doormaakten in de afgelopen vijf jaar was het oude kantoor veel te klein geworden en hebben zij hun intrek genomen in het nieuwe pand om de hoek, waarin zij de komende jaren hun expansiedrift kunnen voortzetten.

Het nieuwe kantoor meet een oppervlakte van 600 vierkante meter en eventueel is er nog verdere ruimte om in de toekomst uit te kunnen breiden.

Het concept van interlocking, samenwerking tussen de divisies Air & Sea en Road, bewijst zich keer op keer

Aat van der Meer, Managing Director van DACHSER in de Benelux

Arco Huykman (Manager Zeevracht) en Wilco Versteegh (Managing Director Air & Sea Logistics Benelux) verwachten dat de zeevracht in de komende jaren zeker nog zal groeien en de mogelijkheid om samen met de collega's van onze wegtransport divisie onder "hetzelfde dak" te kunnen blijven werken, werd dan ook met twee handen aangepakt. "Het concept van interlocking, samenwerking tussen de divisies Air & Sea en Road, bewijst zich keer op keer", aldus Aat van der Meer, Managing Director van DACHSER in de Benelux. "Er staan ons nog prachtige ontwikkelingen te wachten in de nabije toekomst en met deze stap kunnen al onze divisies zich zonder problemen de komende jaren weer verder ontwikkelen".

Vanaf 10 augustus 2018 is de DACHSER zeevrachtvestiging te bereiken via het onderstaande adres en telefoonnummer.

Nieuwe adres:

DACHSER Netherlands Air & Sea Logistics B.V.
Logistics Center Rotterdam
Distributieweg 1
2742 RB Waddinxveen
Nederland
Tel. +31 (0) 180 743500
Fax +31 (0) 180 743519

DACHSER wereldwijd
Neem contact op