terug

DACHSER European Logistics – Uw betrouwbare partner ook in moeilijke tijden

We zijn blij te kunnen mededelen dat, ondanks de grote uitdagingen als gevolg van de COVID-19-crisis, het Europese logistieke netwerk van DACHSER blijft werken met de gebruikelijke hoge betrouwbaarheid om aan uw bedrijfseisen te kunnen voldoen.

DACHSER, uw familiebedrijfspartner, doet zijn uiterste best om zijn verplichtingen ten aanzien van diensten en tarieven na te komen.

Wij hebben uitgebreide maatregelen genomen om de continuïteit van levering van goederen in heel Europe te garanderen en zijn ons volledig bewust van de enorme verantwoordelijkheid die wij hebben voor uw bedrijf en de maatschappij in het algemeen. Wij staan voor grote uitdagingen en maken extra kosten, zoals alle organisaties binnen onze sector. Omdat wij ons realiseren dat bijna alle industrieën en klanten van DACHSER met een vergelijkbare situatie te maken hebben, willen wij u een sterk signaal afgeven dat DACHSER met u blijft samenwerken.

DACHSER staat ook in moeilijke tijden voor stabiliteit en betrouwbaarheid. Daarom zullen we geen algemene "COVID-19 toeslag" invoeren. In plaats daarvan willen wij u nogmaals laten weten dat wij ons aan de afgesproken tarieven houden en onze tarieven voor binnenlandse- en internationale groepagezendingen vooralsnog handhaven.

Wij willen graag nog nauwer met u samenwerken om oplossingen te ontwikkelen voor de huidige en toekomstige uitdagingen. Daarnaast vertrouwen wij op uw flexibiliteit bij het aanpassen van doorlooptijden of serviceniveaus waar nodig en op uw betrouwbaarheid door het respecteren van de overeengekomen betalingsvoorwaarden op basis van ons wederzijds vertrouwen en samenwerking.

Laat ons in deze uitdagende tijden naast elkaar staan!

DACHSER wereldwijd
Neem contact op