Uitbreiding overslagloods DACHSER in Zevenaar gereed

Onlangs heeft het “Logistics Center DACHSER Zevenaar” de uitbreiding van zijn loods met 3.319 m² in gebruik genomen. Sinds 2012 is DACHSER gevestigd op BusinessPark 7Poort. Door een snelle toename van de logistieke activiteiten was deze uitbreiding hoogst noodzakelijk.

Logistics Center Zevenaar Expanded
Logistics Center Zevenaar Expanded

DACHSER verhuisde in 2012 van bedrijventerrein Hengelder naar BusinessPark 7Poort.

Toendertijd werd er gekozen voor 7Poort vanwege de goede arbeidsmarkt in de regio alsook de ruimte voor grootschalige logistiek en de goede bereikbaarheid

John van den Berg, General Manager van DACHSER in Zevenaar

"Toendertijd werd er gekozen voor 7Poort vanwege de goede arbeidsmarkt in de regio alsook de ruimte voor grootschalige logistiek en de goede bereikbaarheid", aldus John van den Berg, General Manager van DACHSER in Zevenaar.

Toekomstige groei

De actuele uitbreiding markeert weer een belangrijke fase in de geschiedenis van DACHSER in Nederland. “Vanaf 1975 zijn we actief op de Nederlandse markt. Sinds die tijd hebben we ons netwerk flink uitgebreid. Om de groei de komende jaren het hoofd te kunnen bieden, moesten we onze loods nu al uitbreiden. We zijn trots op deze nieuwe mijlpaal. In Zevenaar hebben we alle mogelijkheden om mee te groeien met onze klanten en een compleet aanbod van logistieke diensten aan te bieden. In een latere fase zal het complex nog verder vergroot worden. En dat is goed voor de regio en de werkgelegenheid”, zegt John van den Berg.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op