„Ons kompas wijst ons in de goede richting”

Ongunstige omstandigheden trotseren en tegelijkertijd de kansen benutten – Bernhard Simon, CEO van DACHSER, over crisismanagement als onderdeel van de cultuur van DACHSER.

Bernhard Simon, CEO van DACHSER, over crisismanagement als onderdeel van de DACHSER-cultuur.

Nu we ons midden in de coronaviruspandemie bevinden, kan het geen kwaad om terug te blikken op het jaar 1930; ook een periode die niet gemakkelijk was. De wereldwijde economische crisis hield Duitsland volledig in zijn greep: de industriële verkoop daalde dramatisch en de binnenlandse transportmarkt stortte binnen een jaar met zo’n 20 procent in. Deze situatie maakte het voor Thomas Dachser een gewaagde stap om zijn eigen transport- en opslagbedrijf op te zetten.

Het trotseren van ongunstige omstandigheden en tegelijkertijd profiteren van de kansen die zich voordoen op dynamische markten, is een integraal onderdeel geworden van de cultuur van DACHSER. We gebruiken onze eigen denkkracht en middelen om problemen aan te pakken. Dit gaat hand in hand met de moed om berekende ondernemersrisico’s te nemen, beslissingen te nemen en afstand te nemen van de mening van de meerderheid en trends in de branche.

Het verhaal succesvol voortzetten

We vertrouwen op ons eigen kompas, ons erfgoed, om ons in de goede richting te laten leiden. Tijdens de coronaviruspandemie hebben we het vertrouwen waargemaakt dat onze klanten, servicepartners en medewerkers in DACHSER hebben. Onze logistieke netwerken hebben bewezen stabiel, veerkrachtig en klaar voor flexibele oplossingen te zijn. Ze staan zonder beperkingen ter beschikking van onze klanten en bieden zo de best mogelijke basis om ons verhaal voort te zetten.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op