terug
magazine

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

‘’Een belangrijk onderdeel van het proces - Mensen in de logistiek’’. Dit is het thema van het nieuwe DACHSER magazine.

DACHSER magazine 02/20

Vooral in tijden van crisis wordt het duidelijk wat voor cruciale rol logistiek speelt en hoe belangrijk de mensen zijn – of dat nu in de loods, in de vrachtwagen of op kantoor is. In de coverstory van deze editie leest u hoe de DACHSER waarden helpen oriënteren, vertrouwen creëert en ons dichter bij elkaar te brengt in een wereld die steeds sneller draait. Op deze manier kunnen we uitdagingen aan en komen we nog sterker dan voorheen uit deze crisis.

We gaan ook in op de gevolgen van deze wereldwijde pandemie in het artikel "Supply chain under stress". Op pagina 18 kunt u lezen hoe DACHSER zorgt voor een maximale stabiliteit van de supply chain voor haar klanten en flexibele oplossingen creëert ter ondersteuning van de internationale levering van medische benodigdheden.

Ook vrachtwagenchauffeurs staan voor grote uitdagingen: dagelijks bevoorraden zij onder zware omstandigheden de detailhandel en andere industrieën. In een interview vanaf pagina 30 delen een fleetmanager en een transportmanager hun ervaringen over de huidige situatie en tonen ze hun blijk van waardering voor de inzet van de chauffeurs. 

Het laatste nieuws – buiten de crisis om - inclusief een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van alternatieve aandrijfsystemen leest u vanaf pagina 24.

Download hier uw exemplaar

We hopen dat dit nummer u een aantal interessante inzichten biedt en we wensen u veel leesplezier.  

DACHSER magazine 02/20 - English PDF (7,35 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens