terug
magazine

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Topconditie, technische vaardigheid, mentale kracht, ervaring, risicobesef, het vermogen om in teamverband te werken en respect voor de natuur – dit zijn een aantal kwaliteiten die passen bij een succesvolle bergbeklimmer. Maar het zijn ook goede eigenschappen waarover bedrijven en hun leiders moeten beschikken als zij zich op lastig terrein bevinden en succesvol willen blijven in onzekere tijden.

DACHSER magazine 01/23

In de nieuwste uitgave van het DACHSER magazine vertellen we hoe DACHSER de toekomst tegemoet gaat, welke doelstellingen we voor de komende jaren hebben gesteld en hoe we die willen bereiken - zelfs als het pad te steil en rotsachtig wordt of het weer omslaat. Lees voor meer informatie de coverstory vanaf pagina 6.

Wij bepalen voortdurend het pad naar de toekomst voor en met onze klanten. Een goed voorbeeld daarvan vindt u op pagina 18 in ons artikel over optimalisering van de supply chain. DACHSER zorgt voor een allesomvattende analyse van de supply chains die door TTI (Techtronic Industries) uit Hong Kong worden gebruikt om het bedrijf veelzijdiger, efficiënter en flexibeler te maken, waarbij steeds rekening wordt gehouden met veranderende wereldwijde omstandigheden.

Over verandering gesproken: Marokko maakt momenteel een dynamische ontwikkeling door. Dit Maghreb-land wordt steeds aantrekkelijker voor bedrijven als productielocatie en energieleverancier, mede door de verstoring van de wereldwijde supply chains. DACHSER is er al vele jaren actief en breidt zijn activiteiten in het land systematisch uit, waardoor Marokko steeds dichter bij ons Europese netwerk komt. Op pagina 24 leest u precies hoe.

En wat zou actief vormgeven aan de toekomst zijn zonder innovatie? DACHSER's Idea2net is een bedrijfsbreed strategisch focusprogramma dat als doel heeft alle werknemers te betrekken bij innovatie. Op pagina 32 leest u hoe wij deze vindingrijkheid en creativiteit op elk niveau stimuleren, van afzonderlijke vestigingen tot aan het gehele netwerk.

Download uw exemplaar

Download hier de PDF-versie van het DACHSER magazine, wij wensen u veel leesplezier. Benieuwd naar de vorige edities van het DACHSER magazine? Klik hier voor een overzicht.

DACHSER magazine 01/23 PDF (6,66 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Danielle van der Kraan Public Relations