terug
magazine

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

“Niets is constanter dan verandering” – wijze woorden die momenteel overal van kracht lijken te zijn. De wereld draait steeds sneller, het tempo van de innovatie en de druk om te veranderen nemen ook in de logistiek toe. In deze laatste editie van het DACHSER magazine van dit jaar brengen we verslag uit over wat ons bedrijf en onze klanten doen om de dringende problemen van de toekomst aan te pakken.

DACHSER magazine 04/21.

Kunstmatige intelligentie, of beter gezegd “machine learning”, is het onderwerp van het coververhaal. Hierbij verdiepen intelligente algoritmen zich in gegevens uit de dagelijkse praktijk, waarbij ze voortdurend bijleren. Dit leren helpt de medewerkers van DACHSER capaciteiten beter te plannen, de gegevenskwaliteit te verbeteren en processen te optimaliseren. Lees meer op pagina 6.

Ook de auto-industrie maakt een tijd van verandering en innovatie door. Moderne voertuigen zitten vol met sensoren die comfort en veiligheid bieden. Bovendien vereisen de steeds meer aanwezige elektrische aandrijvingen complexe componenten. Een van 's werelds grootste leveranciers aan autofabrikanten is het bedrijf Aptiv. Met de brancheoplossing Automotive Logistics zorgt DACHSER voor een betrouwbare supply chain voor de productiefaciliteiten in Aptiv in China – en voor de mobiliteit van morgen. Het volledige verhaal vindt u vanaf pagina 16.

Een andere geavanceerde technologie die altijd in beweging is, zijn automatisch geleide voertuigen (AGV's), die momenteel worden getest in twee warehouses van DACHSER om medewerkers te ondersteunen in routinetaken. Vanaf pagina 28 leggen wij uit hoe deze AGV's werken.

Download hier het DACHSER magazine

Deze en andere verhalen over innovatieve technologie, slimme ideeën voor vandaag en morgen, en de mensen erachter, vindt u in het huidige nummer. Wij wensen u prettige feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar!

DACHSER magazine 04/21 PDF (6,79 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens