terug
magazine

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Het gebeurt niet vaak dat logistieke onderwerpen zo vaak in de media verschijnen als in de afgelopen maanden. De wereldeconomie herstelt zich van de schok van de pandemie en op veel plaatsen draait de productie weer op volle toeren. Echter lijkt het nieuws over het tekort aan grondstoffen en producten, te weinig containers en pallets, het chauffeurstekort en het gebrek aan opslagruimte voor land-, zee- en luchtvervoer een rem op deze heropleving te zetten.

DACHSER magazine 03/21

In deze editie van het DACHSER magazine nemen we de huidige situatie onder de loep. Heeft de pandemie de wereldwijde supply chains voorgoed uit balans gebracht? Wat zijn de volgende stappen in globalisering en wereldwijde logistiek? Op pagina 6 leest u meer over de huidige ontwikkelingen en hoe DACHSER daarop inspeelt.

De beste manier om stabiele supply chains te waarborgen is door te werken met geïntegreerde netwerken en slimme oplossingen – deze aanpak komt ook tot uiting in de samenwerking met Klebchemie, een innovatief middelgroot bedrijf uit de buurt van Karlsruhe. Het Kleiberit lijmmerk heeft afnemers uit allerlei industrieën over de hele wereld. De DACHSER vestiging in Malsch biedt Klebchemie uitgebreide ondersteuning voor een soepele productielogistiek en distributie. Kijk op pagina 16 om te ontdekken hoe DACHSERs ultramoderne warehouse voor gevaarlijke stoffen, dat in 2019 is geopend, een belangrijke rol in dit succesverhaal speelt.

Verder doen we in deze uitgave, vanaf pagina 24, verslag van de diensten die we leveren aan de gerenommeerde reinigingsspecialist Nilfisk. In samenwerking met DACHSER heeft het bedrijf zijn Europese logistiek geherstructureerd en profiteert nu van efficiënte processen en optimale doorlooptijden.

Download hier het DACHSER magazine

Deze en andere verhalen over actuele uitdagingen en trends, en op maat gemaakte logistieke oplossingen, vindt u in de nieuwste uitgave van het DACHSER magazine. Wij wensen u veel leesplezier.

DACHSER magazine 03/21 PDF (7,38 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Sebastiaan Hes