terug
magazine

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Een van de kernzinnen van de afgelopen maanden bij DACHSER was "Het goede behouden en de wendbaarheid vormgeven." Dit is ook de titel van het interview met Burkhard Eling in het nieuwste DACHSER magazine, waarin de nieuwe CEO van DACHSER uitlegt wat deze woorden voor hem betekenen. 

DACHSER magazine 02/21

Daarnaast gaat hij in het interview uitvoerig in op de thema's innovatie en digitalisering, het belang van klimaatbescherming en de rol van de mens in de logistiek van morgen.

Als we aan de wereld van morgen denken, staan we allemaal nog steeds voor dezelfde opgave: het overwinnen van de wereldwijde pandemie. Er is hoop in de vorm van vaccinatiecampagnes, die de afgelopen maanden in grote delen van de wereld in een stroomversnelling zijn geraakt. In Berlijn ondersteunt DACHSER de senaat met magazijnbeheer en de distributie van vaccins in de hele stad. Dit vraagt niet alleen om deskundige logistieke kennis, maar ook om een grote mate van vertrouwen en flexibiliteit.

Het coronavirus blijft een hot topic. We ervaren de pandemie allemaal op onze eigen unieke manier en we moeten allemaal omgaan met veranderingen in ons persoonlijk leven en op het werk. Maar wat is er eigenlijk veranderd? We spraken met DACHSER-collega's van over de hele wereld over hun gedachten terugkijkend en hun optimisme vooruitkijkend.

U vindt deze en andere verhalen over de logistieke wereld van vandaag en morgen in het nieuwste nummer van het DACHSER magazine.

Download hier het DACHSER magazine

Wij wensen u veel plezier met het lezen van het DACHSER magazine.

DACHSER magazine 02/21 PDF (6,00 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Sebastiaan Hes