Nieuws

DACHSER op Transport & Logistics beurs Antwerpen

DACHSER Belgium stond dit jaar opnieuw op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen. Op dit toonaangevende evenement voor de logistieke sector stond DACHSER in het teken van connectiviteit.

Het DACHSER team op de eerste dag van de Transport & Logistics beurs in Antwerpen.

DACHSER Belgium NV/SA, onderdeel van het in 1930 opgerichte familiebedrijf DACHSER GmbH & CO KG, was op 15, 16 en 17 oktober 2019 prominent aanwezig op de logistieke vakbeurs Transport & Logistics in Antwerp Expo. Dit jaar legde DACHSER de focus op connectiviteit met het thema 'Optimal fulfillment through integrated connectivity'. Met 399 branches en 30.609 werknemers wereldwijd heeft DACHSER een uitgestrekt netwerk waarmee klanten verzekerd zijn van vele mogelijkheden en hoge kwaliteitsnormen.

Belangrijke rol

België speelt een belangrijke rol voor de activiteiten van DACHSER in Europa. Met twee vestigingen in Willebroek en Moeskroen en mede door de centrale ligging in het netwerk, is DACHSER Belgium een belangrijke schakel voor het goederenverkeer door Europa. Om op een efficiënte manier heel België te bedienen, zorgen de filialen van Alsdorf in Duitsland en Grevenmacher in Luxemburg eveneens voor leveringen in een deel van België. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de sterke internationale structuur die de lokale activiteiten ondersteunt. Als toonaangevend logistiek dienstverlener in Europa wil DACHSER garant staan voor 'Intelligent Logistics': innovatieve oplossingen, efficiëntie en slim gebruik van technologie ter ondersteuning van logistieke oplossingen.

Kennismaken met DACHSER

Vele bezoekers hebben kennisgemaakt met DACHSER en zijn services op stand 1.099 in Hal 1 in Antwerp Expo in Antwerpen. DACHSER vertelde bezoekers graag over zijn nieuwste innovaties, het wereldwijde netwerk en de hoge kwaliteitsnormen. Ook zijn er interessante gesprekken gevoerd met studenten van verschillende scholen om zo over de mogelijkheden te spreken van een carrière in de logistiek. Het waren wederom succesvolle dagen. Heeft u ons gemist of wilt u graag meer informatie over wat DACHSER voor u kan betekenen? Neem contact op met de voor u dichtstbijzijnde DACHSER branch.

Contact Joanne Fernandes