DACHSER richt een joint venture op in Japan

DACHSER heeft een joint venture overeenkomst getekend met het Japanse logistieke bedrijf Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. Het eerste kantoor van 'DACHSER Japan K.K.' wordt eind 2023 in Tokio geopend.

DACHSER heeft een joint venture overeenkomst getekend met de Japanse logistieke onderneming Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd.
DACHSER heeft een joint venture overeenkomst getekend met de Japanse logistieke onderneming Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd.

Als onderdeel van het wereldwijde netwerk van DACHSER zal de Japanse vestiging lucht- en zeetransport aanbieden en verbonden zijn met het fijnmazige Europese netwerk voor landtransport van de logistiek dienstverlener. Yves Larquemin, Managing Director DACHSER Zuid-Korea, zal aanvullend de leiding van DACHSER Japan op zich nemen.

We zijn verheugd om de volgende stap in onze ontwikkeling op de Japanse markt te zetten.

Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics

"Klanten in Japan en wereldwijd die op zoek zijn naar betrouwbare en veerkrachtige deur-tot-deur diensten zullen profiteren van logistieke expertise, een uitgebreid wereldwijd netwerk en geavanceerde digitale informatiesystemen van DACHSER", zegt Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics.

Sectorspecifieke expertise op wereldwijd niveau

"Japan is de op twee na grootste economie ter wereld en een belangrijke speler in de auto- en elektronica-industrie. Ook het zakelijk potentieel voor farmaceutische en medische producten is enorm. De combinatie van sectorspecifieke expertise en wereldwijd verbonden diensten betekent dat we onze klanten logistiek kunnen bieden die waarde toevoegt", zegt Yves Larquemin, toekomstig Managing Director DACHSER Japan en DACHSER Zuid-Korea.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Danielle van der Kraan Public Relations