DACHSER op Transport & Logistics beurs in Antwerpen

Voor de 6ᵉ keer op rij zal DACHSER dit jaar opnieuw aanwezig zijn op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen. Transport & Logistics is het forum voor elke professional die actief is in de logistieke sector. De beurs vindt plaats op 17, 18 en 19 oktober 2023 in Antwerp Expo.

Transport & Logistics in Antwerp Expo

Met meer dan 300 exposanten en 10.000 bezoekers verdeeld over 20.000 m² beursoppervlakte, is Transport & Logistics Antwerpen de vakbeurs dat professionals samenbrengt uit alle deelsectoren: onder meer transport, opslag en behandeling van goederen, datacommunicatie en software. 

Bezoek de DACHSER-stand in hal 4, nummer 4.028

In de logistieke wereld is er meer vraag naar veiligheid en betrouwbaarheid dan ooit tevoren, gezien de ontwrichtende wereldwijde toeleveringsketens. Het streven naar veerkracht wordt ook weerspiegeld in de slogan voor de DACHSER-stand van dit jaar: "Wij verzekeren de stroom van uw goederen." Op nummer 4.028 in hal 4 presenteert DACHSER zijn geïntegreerde dienstenaanbod dat end-to-end supply chain-oplossingen mogelijk maakt - van wegtransport, lucht- en zeevracht en warehousing tot geïntegreerde IT en branchespecifieke oplossingen.

Registreer uw bezoek aan de beurs gratis via deze link en kom gezellig langs bij de DACHSER-stand!

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Sebastiaan Hes