terug
magazine

DACHSER is opnieuw benoemd tot een van de meest succesvolle logistieke merken in Duitsland

Het magazine LOGISTIK HEUTE en de Bundesvereinigung Logistik (BVL) hebben het familiebedrijf de tweede plaats toegekend in de categorie "Contract Logistieke Diensten".

van links: Alexander Tonn, Managing Director European Logistics Germany en verantwoordelijk voor Corporate Contract Logistics en Thomas Klare, Department Head Contract Logistics Consulting

De lezers van het vakblad LOGISTIK HEUTE en de leden van de BVL hebben ook dit jaar hun stem uitgebracht voor de beste logistieke merken van Duitsland. In totaal namen 250 bedrijven deel aan de online stemming, deze waren verdeeld in 12 verschillende categorieën. DACHSER won de tweede plaats in de categorie “Contract Logistics Service”.

Uitbreiding van contract logistieke diensten

‘’We zijn erg blij met deze prijs. Het is de tweede keer sinds 2017 dat we een prijs voor contractlogistiek hebben ontvangen. Deze erkenning van de lezers toont aan dat onze geïntegreerde opslag- en transportdiensten zeer goed worden ontvangen in de markt", zegt Alexander Tonn, DACHSER's Corporate Director Corporate Contract Logistics.

DACHSER heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de uitbreiding van haar contract logistieke diensten. De logistieke dienstverlener beschikt momenteel over meer dan 1,6 miljoen vierkante meter magazijnruimte en biedt zijn klanten wereldwijd meer dan 2,4 miljoen palletplaatsen.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens