DACHSER benoemt nieuwe Country Manager Nederland

Logistiek dienstverlener DACHSER benoemt Stefan Raimondo tot nieuwe Country Manager European Logistics Netherlands

Stefan Raimondo (47), General Manager European Logistics van DACHSER in Zevenaar, gaat per 1 april 2023 de nieuwe functie van Country Manager European Logistics Netherlands bekleden naast zijn huidige functie. Raimondo blijft rapporteren aan Aat van der Meer, die zijn functie als Managing Director DACHSER Benelux blijft voortzetten. De carrière van Raimondo begon ruim 24 jaar geleden in de logistieke sector waarin hij door de jaren heen verschillende leidinggevende functies vervulde bij diverse bedrijven. In de eerste 10 jaar van zijn carrière werkte Raimondo veel in het buitenland, waarvan 4,5 jaar in Italië. Deze ervaring heeft hem een brede kijk gegeven op de logistieke sector en heeft hem geholpen om te groeien in zijn leidinggevende rol.

Stefan Raimondo, Country Manager European Logistics DACHSER Netherlands
Stefan Raimondo, Country Manager European Logistics DACHSER Netherlands

In 2018 begon Raimondo zijn DACHSER carrière als General Manager European Logistics van de vestiging in Zevenaar. Met zijn passie voor logistiek, brede ervaring in de sector en zijn leiderschapskwaliteiten, heeft Raimondo een positieve bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van DACHSER in Zevenaar. Als Country Manager zal Raimondo op het gebied van European Logistics verantwoordelijk zijn voor zowel de vestiging in Zevenaar als de vestiging in Waddinxveen, waarbij hij de activiteiten van beide vestigingen zal coördineren.

Samenwerking is de sleutel tot groei en succes. Mijn nieuwe rol stelt mij in staat om nog meer betrokken te zijn bij het getalenteerde team in Nederland, waardoor we meer synergie kunnen creëren.

Stefan Raimondo, Country Manager European Logistics DACHSER Netherlands

“Ik ben verheugd om deze nieuwe rol op me te nemen en voort te bouwen op het succes wat we de afgelopen jaren gezamenlijk hebben bereikt”, vertelt Raimondo. Met de recente overname van Müller Fresh Food Logistics en de voortdurende uitbreidingen van zowel de vestigingen als het personeelsbestand, gaat de logistiek dienstverlener een nieuwe fase tegemoet. “Samenwerking is de sleutel tot groei en succes. Mijn nieuwe rol stelt mij in staat om nog meer betrokken te zijn bij het getalenteerde team in Nederland, waardoor we meer synergie kunnen creëren”, concludeert Raimondo.

Verandering door groei

De groei van de business line European Logistics in Nederland is een indirecte reden voor de veranderingen binnen de structuur. “Met deze nieuwe opzet kunnen we ons nog beter focussen op het creëren van waarde voor onze klanten in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat Stefan Raimondo met zijn expertise en leiderschapskwaliteiten een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van DACHSER Nederland als geheel”, concludeert Aat van der Meer, Managing Director DACHSER Benelux.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Pascal Schroeder