Coronavirus pandemie: de gevolgen voor het operationeel proces in de VS

Zoals al beschreven staat in verschillende persberichten, hebben de Amerikaanse autoriteiten met ingang van 13 maart 2020 om 23:59 uur een verbod opgelegd dat alle toegang vanuit Europa naar de Verenigde Staten verhindert, naast het reeds bestaande toegangsverbod voor bezoekers uit verschillende Aziatische landen.

Dit leidt tot een groot aantal annuleringen van vluchten op routes tussen Europa en de Verenigde Staten. De geannuleerde passagiersvluchten vertegenwoordigen echter ook een aanzienlijk deel van de beschikbare laadcapaciteit en heeft daarom ook een enorme impact op de beschikbare laadruimte en vrachttarieven.

Ons team van experts blijft hard werken aan alternatieve opties en routes waarmee we vracht die prioriteit heeft kunnen vervoeren. We doen er alles aan om onze klanten voorrang te geven op de beschikbare capaciteit. Net als bij de succesvolle implementatie van ons charterprogramma tussen China en Duitsland, onderzoeken we nu vergelijkbare transportoplossingen tussen Duitsland en de VS.

Onze teams over de hele wereld houden contact met u, maar aarzel niet om contact op te nemen met uw contactpersoon bij de desbetreffende DACHSER-vestiging om uw specifieke situatie te bespreken en verdere regelingen te treffen voor uw vrachtzendingen.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens