Marktinformatie

Coronavirus: laatste update over de activiteiten van DACHSER in China

We blijven u op de hoogte houden van de huidige situatie in China. Om het Coronavirus onder controle te houden, hebben de autoriteiten in China verschillende maatregelen genomen om te voorkomen dat mensenmassa's zich verzamelen. Zo wordt het risico op besmetting geminimaliseerd. 

Veel van de DACHSER-vestigingen zijn op maandag 10 februari heropend, maar we werken helaas slechts met beperkte capaciteit vanwege de veiligheidsmaatregelen en het reisverbod door de autoriteiten. Houd rekening met vertragingen en operationele problemen zoals een tekort aan vrachtwagens en een beperkte capaciteit.

De DACHSER vestigingen in Chengdu, Nanjing, Ningbo, Shenzhen, Suzhou en Zhongshan zijn op dit moment gesloten. We zijn hierover in gesprek met de lokale autoriteiten.

  • Onze medewerkers werken vanuit huis;
  • Er kunnen op korte termijn wijzigingen zijn in de openingsdata van de Chinese vestigingen, we houden u op de hoogte;
  • De branch in Hong Kong is volledig operationeel. We houden de situatie nauwlettend in de gaten houden en informeren u als ons vermogen om te opereren wordt beïnvloed.

Via onze website houden wij u op de hoogte over de mogelijke gevolgen voor uw supply chain. Mocht u zich zorgen maken en/of vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw lokale contactpersoon bij DACHSER.
 

Contact Loek van Eijk