Carrière Mediaroom

Onze warehousingdiensten – de sleutel tot succes

Meer dan 160 DACHSER warehouses wereldwijd en 2,7 miljoen palletplaatsen vormen samen een essentieel onderdeel van onze uitgebreide logistieke oplossingen voor de supply chain. Met een gestandaardiseerd warehousing netwerk bieden we een hoog niveau van kwaliteit, functionaliteit en operationele controle. Overal ter wereld kunt u rekenen op betrouwbare, punctuele en efficiënte implementatie die exact voldoet aan uw persoonlijke vereisten.

Profiteer van onze intelligente processen

Onze contractlogistiek klanten profiteren van optimaal gecoördineerde processen. U heeft wereldwijd toegang tot uw opgeslagen goederen, afgehaalde orders en de industriekennis van onze experts. Daarnaast hebben wij een hoge servicestandaard. Via intelligente processen en flexibel gebruik van IT-systemen optimaliseren we de goederenstroom in onze warehouses. Met onze uitgebreide logistieke concepten voor opslag en transportdiensten, bieden we ondersteuning aan onze partners met hun inkoop- en verkoopmarkten.

Voordelen van DACHSER Contract Logistics

  • Directe aansluiting op ons Europees groupage netwerk
  • Maximale flexibiliteit en minder interfaces met Mikado, ons zelfontwikkelde IT-systeem
  • Door de diversiteit van onze warehouse klanten hebben we specifieke kennis opgedaan in de meest uiteenlopende industriële sectoren
  • Procesoptimalisatie van afzender tot ontvanger via vaste distributietijden en ruime picktijden in het warehouse

DACHSER Contract Logistics in detail

Professionaliteit is gewaarborgd via industrie specifieke oplossingen

Alle warehouse- en procesontwerpen zijn individueel aangepast aan uw wensen. In het kader van industrie specifieke vereisten combineren we onze diverse opslagsystemen, handmatig of automatisch, om de optimale totaaloplossing voor u te creëren. Alle goederen worden behandeld zoals gewenst door de klant en vereist door de wettelijke voorwaarden.

Goed verbonden met DACHSER IT

Uw goederen worden gecontroleerd en gemonitord via ons eigen warehouse-managementsysteem: Mikado. De innovatieve software is een integraal onderdeel van de DACHSER IT-oplossingen die van begin tot eind in het netwerk zijn opgenomen en volledig geïntegreerd zijn. U bepaalt het niveau van integratie – van track&trace via DACHSER eLogistics tot een volledige gegevensuitwisseling via EDI.

Onze mogelijkheden: multi-user warehouses en dedicated warehouses

U kunt kiezen uit twee warehouse-opties: een warehouse met meerdere gebruikers, die het hoogste niveau van efficiëntie bieden door verschillende klanttransacties te bundelen in één loods. Of u kiest voor een dedicated warehouse. Dan beschikt u, op basis van een meerjarencontract, over uw eigen warehouse voor individuele en gespecialiseerde warehouse-oplossingen. Het is mogelijk uw gehele logistiek aan ons uit te besteden. Als logistiek dienstverlener beheren we alle goederenbewegingen en optimaliseren we de algehele logistieke processen van uw onderneming. Wij voeren alle pickingtechnieken en outsourcing strategieën uit die u nodig hebt. Een doorlopende MHD- en batchtracking is standaard bij DACHSER.

Op korte termijn op zoek naar een beschikbare opslagruimte?

DACHSER Contractlogistiek heeft vrije opslagruimte! Hier vindt u de beschikbare warehouse locaties.

Contact Rene van Zandbergen