Carrière Mediaroom

Luchtvracht – grote hoogten bereiken met DACHSER Air & Sea Logistics

Bij het afhandelen van uw luchtvrachtzendingen stellen we onze jarenlange ervaring bij het beheren van wereldwijde supply chains en processen graag ten dienste. DACHSER Air & Sea Logistics biedt directe en charterdiensten als compleet- en deelladingen, alsmede express- en koeriersdiensten. Wij hebben gateways op strategische locaties voor wereldwijde luchtvracht waarmee we effectieve en efficiënte vrachtdiensten kunnen aanbieden. Als onderdeel van onze strategie aangaande voorkeursvervoerders werken we uitsluitend met betrouwbare, hoogwaardige luchtvaartmaatschappijen die voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden.

Kwaliteit en veiligheid met luchtvrachtzendingen

Wij bieden maximale procesveiligheid op alle niveaus in de supply chain, via duidelijk gedefinieerde processen en betrouwbare looptijden en capaciteiten. Alle zendingen vallen onder onze hoge standaarden voor kwaliteit en veiligheid. Persoonlijke contactpersonen zijn op locatie altijd beschikbaar voor individueel advies. Dankzij Tracking & Tracing kunt u de voortgang van de gehele logistieke keten in de gaten houden via de applicatie Shipment Control.

Onze luchtvrachtdiensten

  • Complete transparantie binnen de gehele logistieke procesketen    
  • Transport van industriële en consumentengoederen   
  • Diensten van express tot koerier en deel- tot compleet charter   
  • Advies over verpakkingen, apparatuur en documentatie   
  • Implementatie van alle voorafgaande en verdere vervoer   
  • Deur-tot-deur afhandeling door onze medewerkers    
  • Procurement en coördinatie van ad-hoc verzendingen   
  • Persoonlijke afleveringen door koeriersdiensten   
  • Competent advies over veiligheidsregels   
  • Douaneadvies en in- en uitklaring

Controletoren: Onze persoonlijke luchtverkeersleiding voor uw goederen

In onze controletoren (toren van kwaliteit) houdt een speciaal voor uw bedrijf ingesteld klantenserviceteam de algehele controle en coördinatie over uw luchtvrachtzendingen.

Netwerken maakt innovatie en kwaliteit mogelijk

Logistieke excellentie op basis van sterke samenwerkingen. Samen met tien andere toonaangevende logistieke bedrijven is DACHSER lid van het Lufthansa Cargo’s Global Partnership-programma. Dit platform faciliteert professionele uitwisseling op het hoogste niveau - en zorgt voor de meest optimale omstandigheden voor innovatie en duurzame, wederzijdse groei. Dit is ook gewaarborgd door het lidmaatschap van de World Air Cargo Organization (WACO). Deze wereldwijde alliantie van transportbedrijven plaatst partners in een exclusieve positie binnen hun lokale markten.

Incoterms

Het gekoppelde PDF-document bevat een overzicht (zonder wettelijke garantie) van de Incoterms 2020 ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden.

Download
Contact Marvin Steenlage