Carrière Mediaroom

DACHSER Nederland - het management

Met behulp van vooruitstrevende zakelijke concepten heeft DACHSER zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een van de toonaangevende logistieke dienstverleners ter wereld. De innovatieve kracht van het bedrijf is gebaseerd op de Business Units van DACHSER, die een stabiele economische basis vormen en het gehele portfolio van logistieke diensten bestrijken, in combinatie met de samenwerkingsethos van ervaren leidinggevenden.  Ze delen gemeenschappelijke basiswaarden en doelen en zien het als hun kernmissie om de groep te versterken met het oog op toekomstige vereisten en om de uitbreiding van DACHSER te stimuleren. Hun gecombineerde expertise en toewijding aan duurzame zakelijke praktijkgevallen garanderen winstgevendheid op lange termijn en toekomstige levensvatbaarheid van DACHSER.   

De samenstelling van de Raad van bestuur van DACHSER is te vinden op onze bedrijfswebsite.

Wolfgang Reinel - Managing Director European Logistics North Central Europe

Wolfgang Reinel, geboren in 1963, is sinds 2014 Managing Director van de Business Unit European Logistics North Central Europe (EL NCE) en daarmee lid van de Road Logistics Management Board en de Management Board van DACHSER SE. Voorheen leidde hij de contractlogistiek van DACHSER wereldwijd en introduceerde hij de strategische planning (Balanced Scorecard / BSC) in de NCE-landen. Hij is verantwoordelijk voor in totaal 18 landorganisaties in zijn EL NCE business unit, waarin ook acht joint venture bedrijven vallen.

Als Managing Director EL NCE is Wolfgang Reinel verantwoordelijk voor de business development en implementatie van de Road Logistics en Interlocking strategie - rekening houdend met individuele nationale (netwerk)eisen.

Aat van der Meer - Managing Director Benelux

Aat van der Meer werd in 1962 geboren in Rotterdam. Als zoon van een transportondernemer werd hij al vroeg met het logistieke virus besmet. Na 26 jaar in transport en logistiek ervaring te hebben opgedaan begon hij in 2006 bij DACHSER. Onder zijn leiding werd een nieuwe vestiging opgezet in Waddinxveen. In 2007 werd hij Managing Director van DACHSER in Nederland en in 2009 werd hij ook verantwoordelijk voor België. In 2013 en 2014 kwamen daar resp. Luxemburg en de zee- en luchtvrachtactiviteiten in de Benelux bij. Tevens is Aat een van de twee vertegenwoordigers van de country-  en vestigingsmanagers van onze organisatie en fungeert hij in die rol als woordvoerder naar de Board toe.