Carrière Mediaroom

DACHSER Cargoplus: Grenzen overschrijden met logistieke competentie

DACHSER Cargoplus is uw partner voor pan-Europese zendingen. Vanaf 16 locaties verwerken we uw compleetlading en groupageverkeerzendingen (LCL-verzendingen) en ook projectzendingen in specifieke markten van Maghreb-landen alsmede Turkije. Compleetladingen en projectzendingen gaan ook naar het Nabije Oosten, het Midden-Oosten en de Arabische landen. Met het aanbod van diensten van DACHSER Cargoplus dekken we alle logistieke vereisten van een breed scala aan industrieën. Naast industriële goederen vervoeren we ook technische apparatuur, industriële componenten of textiel.

Onze logistieke diensten

  • Gedetailleerd transportadvies   
  • Persoonlijke klantenservice van de eerste offerte tot aflevering bij de ontvanger   
  • Vervoer van voertuigen   
  • Multi-modale zendingen   
  • Express- en speciale leveringen   
  • Ad-hoc charter   
  • Transport van uitzonderlijk grote lading   
  • Breed aanbod van speciale voertuigen (diepladers, hellende laders, megatrailers)

DACHSER Cargoplus is uw betrouwbare partner voor de bouwindustrie

Wij hebben onszelf bewezen als zeer sterkte partner voor de bouwindustrie. Onze uitgebreide contacten in de industrie en onze vele jaren ervaring in het uitvoeren van speciale zendingen en in logistiek voor bouwlocaties maken ons een belangrijke partner voor optimale transparantie. Onze ervaren transportspecialisten maken individuele concepten, waarbij ze rekening houden met de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dit is in het bijzonder van toepassing op de afhandeling van complexe projectzendingen per spoor, schip of over de weg.

Onze dienst is gebaseerd op een perfect georganiseerde logistieke en personeelsinfrastructuur. Boven alles is het de uitgebreide marktkennis van onze medewerkers die onze klanten tevreden stelt. Een vaste contactpersoon helpt u met de voorbereiding van alle benodigde documenten, adviseert u over verpakking en veilige belading en verzorgt de communicatie met derden zoals douane en andere autoriteiten.

Beveiliging is cruciaal bij DACHSER Cargoplus. Alle zendingen worden centraal gecontroleerd en gemonitord. Met complete zendingstracering (Tracking & Tracing) creëren we systemische voorwaarden voor uw veilige goederenverzending. Wij nemen voorzorgsmaatregelen door zorgvuldig onze vervoerders te kiezen. Wij maken ook gebruik van speciale middelen voor het veiligstellen van goederen om een soepel verzendingsproces naar uw bestemming te waarborgen.

Contact Arno Kempers

Lees meer over de volgende bestemmingen