Mediaroom

Een stage die gericht is op de toekomst

Sta je aan het begin van jouw carrière en zoek je een stage die uitdagende vooruitzichten en ontwikkelingskansen biedt en de mogelijkheid van een internationale carrière? Dan is DACHSER de plaats voor jou.

Bij ons ervaar je een leerzame tijd die divers en gevarieerd is met de beste omstandigheden. Naast een gevarieerd opleidingsplan, kwalitatieve kennisoverdracht via intensieve begeleiding en opleidingsmogelijkheden, krijg je een gedetailleerd inzicht in de wereld van DACHSER. Wij plannen jouw toekomst samen, en profiteren van de uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en economische zekerheid die een toekomstgericht globaal bedrijf met zo’n 30.000 medewerkers kan bieden.

Doelgerichte verdere training middels jouw stage en latere carrièrepad, een open bedrijfscultuur, internationale contacten en gedeelde waarden bieden je de ideale basis voor een succesvol, voldoening gevend en toekomstgerichte job bij DACHSER.

Onze HR-experts adviseren je graag!

De vraag is: waar wil je naartoe? In elk van onze divisies bieden we tal van stageplaatsen voor toekomstgerichte beroepen.

Ze variëren van vervoer over land met vrachtwagens tot warehousing, luchtvracht en zeevracht tot IT. Afhankelijk van uw talent en uw voorkeur, vindt u voor ons de juiste stageplaats.

Onze werkstages:

  • Administratieve medewerkers voor transport- en logistieke diensten 
  • Specialisten warehouselogistiek en warehouse-operators 
  • Kantoormedewerkers en managementassistenten 
  • IT-specialisten

DACHSER in Social Media

Bezoek ook ons op Facebook of LinkedIn.