terug
Nieuws Persberichten

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Samen komen we de crisis door – Hoe DACHSER nog nauwere banden smeedt met zijn klanten en partners.

DACHSER magazine 03/20.

De wereldwijde pandemie blijft een grote uitdaging vormen voor de politiek, het bedrijfsleven en de samenleving. Tegelijkertijd werpt de crisis één eenvoudig maar betekenisvol feit op: de enige manier waarop we deze onzekere tijden kunnen overwinnen, is door dit samen te doen. Lees het omslagartikel in deze nieuwe uitgave van het DACHSER magazine om erachter te komen hoe we obstakels van de afgelopen maanden in nauwe samenwerking met onze klanten en partners hebben overwonnen – van de lockdown en grenssluitingen in Europa tot het wereldwijde transport van medische benodigdheden en de levering van voedsel aan supermarkten. Zie pagina 4 voor meer informatie.

Maar hoe zal de coronacrisis onze economie op de lange termijn beïnvloeden en hoe zal het de wereldwijde goederenstroom veranderen? Is het idee om de productie dichter bij de afzetmarkten te plaatsen en een renaissance te ondergaan? Zou het coronavirus zelfs het einde van de globalisering kunnen betekenen? Vanaf pagina 24 blikken we in de toekomst – een toekomst waarin waarschijnlijk sommige dingen zullen veranderen, maar zeker niet alles.

In deze uitgave wordt ook bekeken hoe DACHSER de Europese stromen van een onmisbare logistieke tool in balans brengt, namelijk de pallet. Daarnaast bezoeken we een vestiging in Malsch bij Karlsruhe, waar onlangs een ultramodern magazijn voor gevaarlijke stoffen in gebruik is genomen.

Deze en nog veel meer verhalen uit de logistieke wereld, evenals een schat aan nuttige informatie, wachten op u in de nieuwste uitgave van het DACHSER magazine.

Download hier uw exemplaar

We hopen dat dit nummer u een aantal interessante inzichten biedt en we wensen u veel leesplezier.  

DACHSER magazine 03/20 PDF (6,84 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op