Carrière Mediaroom

Het pad vrijmaken - voor jouw carrière in de logistiek

De ontwikkeling van globalisatie en de steeds nauwer verweven netwerken van wereldwijde verzendroutes die daarbij komen kijken, zorgen ervoor dat logistiek aan velen een loopbaan biedt met uitstekende toekomstperspectieven. Als je bij DACHSER komt, ben je op weg naar een succesvolle carrière in deze dynamische en internationaal gerichte omgeving. Wij bieden de ideale omstandigheden voor sollicitanten uit alle gebieden die met eigen ogen de snelle ontwikkelingen van logistiek bij DACHSER willen ervaren, maar vooral willen helpen hier vorm aan te geven.

Of je bij ons je carrièreverandering gestalte wil geven of al een ervaren professional bent, of je nu op zoek bent naar een functie met een nieuw perspectief, een eerste blik wilt werpen in de fascinerende wereld van transportlogistiek met een stage of aan een duaal programma wil beginnen van een opleiding met internationale carrièrekansen: iedereen die een oprechte interesse in logistiek en de toewijding aan en passie voor excellente service meebrengt, is welkom.

Een werkgever met voorbeeldig carrièremanagement

Als familieonderneming met zo’n 30.000 medewerkers wereldwijd richten we ons op groei door middel van innovatie. Met ons brede scala aan logistieke diensten, industriële maatwerkoplossingen en de intelligente op IT gebaseerde controle van supply chains worden we gezien als een drijvende kracht voor de wereldwijde industrie.

Ons DACHSER Career Management staat voor een voorbeeldige, persoonlijke en verregaande opleidingsmogelijkheid. Het ondersteunt niet alleen onze medewerkers vanuit technisch oogpunt, maar helpt ze ook te groeien in hun rollen met het aannemen van taken en verantwoordelijkheden. Veel functies worden aangeboden via onze interne DACHSER Academy.

Als onderdeel van de wereldwijde DACHSER-familie draag je de waarden van onze bedrijfscultuur uit. Dit omvat interesse in vreemde culturen en respectvolle omgang en de wederzijdse waardering binnen teams.   

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ontdek de carrièremogelijkheden bij DACHSER

Vacatures
Plaatsing
Stages
Opleidingen