Mediaroom

DACHSER Cargoplus Food: Wij vervoeren voedsel en farmaceutische producten

DACHSER Cargoplus Food is uw specialist voor transport en de procurement en distributie van voedsel en farmaceutische producten.  Vanuit onze centrale locatie in Memmingen regelt ons team uw pan-Europese compleetladingen in Europa, Turkije, de GOS-landen, het Nabije Oosten, het Midden-Oosten en de Arabische landen.

Alleen in eurkije (Turkije) zijn compleetladingen (FTL), deelladingen (LTL) en groupage allemaal mogelijk. Voor uw zendingen maken we gebruik van de capaciteiten van ons uitgebreide Europese netwerk en door ons geselecteerde partnerbedrijven in de betreffende landen van bestemming.

Onze diensten zullen u overtuigen

  • Zekerheid met moderne apparatuur met de meest recente koeltechniek
  • Zorgvuldige selectie van betrouwbare vervoerders met gecertificeerde materialen
  • Permanente temperatuur en GPS-monitoring
  • Transparantie binnen gedocumenteerde processen, statusfeedback en optische documentarchivering
  • Gecertificeerd kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2015, IFS, HACCP, OGK, GDP, QS vlees en vleesproducten & K3-goedkeuring)
  • Verwerking en monitoring van alle douanemodaliteiten
  • Goederenveiligheid wordt gewaarborgd door deurcontactschakelingen en aanvullende deursloten overeenkomstig de TAPA-standaard

Op basis van de speciale eisen voor voedsel- en farmaceutisch transport hebben wij voor elke sector een gedifferentieerd dienstenpakket ontwikkeld:

Voor de voedingsmiddelenindustrie vervoeren wij verpakte, gepalletiseerde goederen in dubbelstock trailers, met een breed temperatuurbereik - van bevroren tot gekoeld tot kamertemperatuur. Dankzij onze multi-temperatuur-trailers en combitrailers bieden wij u verschillende temperatuurzones voor uw transport. Om de kwaliteit van het transport te documenteren, ontvangt u een bewijs van de continuïteit van de koelketen.

Als onderdeel van onze farmaceutische logistiek vervoeren wij temperatuurgecontroleerde geneesmiddelen. Als farmaceutische klant weet u dat u werkt met een GDP-gecertificeerd bedrijf.

Lees meer over de volgende bestemmingen

GOS-landen
Meer informatie
Turkije
Meer informatie