Carrière Mediaroom

Onze adviesdiensten - de weg naar meer efficiency in logistiek

Ontwerpen van maatgesneden supply chain oplossingen exact afgestemd op de behoeften van onze klanten is de kernvaardigheid van DACHSER Contract Logistics.  Met behulp van diepgaande product-, industrie- en marktkennis ontwerpen onze experts optimale, duurzame logistieke modellen voor uw bedrijf en dragen ze deze over naar reguliere bedrijfsvoering. Het doel van alle concepten is om de logistieke balans van onze klanten significant te verbeteren.

Logistieke excellentie door intelligente goederenstromen

Onze experts begeleiden u bij elke stap van het project - van de eerste gesprekken tot de overdracht van het project voor implementatie en reguliere bedrijfsvoering. Met vele jaren ervaring ontwikkelen ze gestructureerde processen voor logistieke excellentie.    De systeemoplossingen die zo ontwikkeld worden, besparen tijd en personele inzet, waardoor u meer aandacht kunt besteden aan uw core business. U bent flexibeler doordat uw logistieke processen, kostenstructuur en bedrijfsprestatie worden geoptimaliseerd. Dit zorgt voor maximale efficiency en winstgevendheid, alsmede voor de meest hoogwaardige logistieke prestatie.  

Om efficiënte geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen, onderzoeken onze experts het algehele logistieke plaatje van uw goederenstroom. Ze begeleiden u bij aanbestedingen, optimaliseren uw bestaande logistieke concepten en productieprocessen van uw bedrijf en ontwikkelen nieuwe concepten.

De voordelen van onze adviesdiensten

  • Intelligente combinatie van beproefde en geteste componenten die perfect afgestemd zijn op uw individuele logistieke vereisten.   
  • Zeer efficiënte door IT ondersteunde processen in de wereldwijde supply chain   
  • Professioneel projectmanagement 
  • Efficiënt, wereldwijd supply chain applicatiemanagement
Contact Rene van Zandbergen